Foto: Museu Vida Rural


Catorze recomana els actes que organitza el Museu de la Vida Rural el dijous 26, el divendres 27 i el dissabte 28 de juliol del 2018, durant la festa major de l’Espluga de Francolí.

Per sisè any consecutiu, el dijous 26 en aquesta ocasió, la poesia s’instal·la al jardí del museu amb el RUSC, el Festival de poesia de l’Espluga de Francolí, que de la mà dels poetes Josep Pedrals, Maria Cabrera, Carles Duarte, Mar Fontana i Gerard Cisneros vol donar espai tant a les veus més joves del panorama català com a les consagrades i de llarga trajectòria. Tancarà el festival el trio Versaleta, que combina cançons i poemes per fer un recorregut de veus, batecs, crítica social i compromís amb el territori.

Divendres 27, el fotògraf Toni Moreno, inaugura al Museu de la Vida Rural l’exposició Orografies, un retrat personal dels pobles de la Conca de Barberà. Un periple de textures i detalls escollits de cada poble, de cada paret que l’ha cridat.

Dissabte 28 és el torn dels més petits al Rusquet 2018, on podran gaudir de l’espectacle La llavor del foc, de Carlota Subirós i Babou Cham, que ens acosta històries de tots els racons del món per mirar de respondre preguntes com d’on va sortir el primer arbre o com era tot quan no hi havia res?

Què: Festival de poesia RUSC, l’exposició Orografies, Rusquet 2018.
On: Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí.
Quan: 26, 27 i 28 de juliol de 2018.

Més informació.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa