Foto: Fermall de Wingham, 575, Anglaterra. Plata daurada, granades, vidre blau, petxina. © The Trustees of the British Museum, 2016.


Catorze recomana gaudir de l’exposició Els pilars d’Europa. L’edat mitjana al British Museum. El CaixaForum Barcelona, amb la col·laboració del museu londinenc British Museum, organitza una mostra representativa de la societat de canvis i de contrastos que abraça el període medieval.

Des de la decadència de l’Imperi Romà al segle V fins a la reforma protestant del segle XVI la situació d’Europa va fer un gir considerable: l’expansió urbana, l’edificació de grans edificis religiosos, l’establiment de les primeres fronteres, la construcció sòlida de les cultures i també de les estructures lingüístiques. Tot i així, l’edat mitjana també va comportar molts desequilibris entre la classe benestant i les classes baixes, pobres i analfabetes. Aquesta exposició ofereix una visió àmplia de l’època medieval abastant el gran ventall de canvi en cinc espais: la formació d’Europa, el poder reial, la vida a la cort, tresors celestials i la vida urbana.

Què: Els pilars d’Europa. L’edat mitjana al British Museum.
Quan: fins al 18 de juny.
On: CaixaForum Barcelona.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa