Foto: John Morgan


Conèixer llibreries i llibreters, tocar i remenar contes i llibres. Els petits lectors d’avui seran, ho desitgem, els grans lectors de demà i els bons hàbits s’han d’aprendre com més aviat millor. Tots els infants que aquest 2018 facin sis anys rebran la invitació a un món màgic, o còmic, o il·lustrat –el que escullin– per ser visitat en forma de llibre.


El Departament de Cultura i el Gremi de Llibreters de Catalunya engeguen la tercera edició de la campanya Fas sis anys. Tria un llibre, que enviarà una carta personalitzada als més de 78.000 infants nascuts el 2012. Amb aquesta invitació podran anar a la seva llibreria de proximitat –podeu consultar les 298 de les demarcacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona que s’hi han adherit– i endur-se’n un llibre per sumar a la seva biblioteca personal.

Del 15 d’octubre al 30 de novembre de 2018 les llibreries adherides obriran les seves portes als infants i les seves famílies perquè es deixin aconsellar, triïn, remenin i bescanviïn la targeta que hauran rebut a casa per un llibre –fins a un import de 13€, en cas que sigui superior la família haurà d’assumir la diferència– per celebrar la lectura i que fan sis anys.

Fas 6 anys. Tria un llibre és una de les accions incloses en el Pla de Lectura 2020 i compta amb la col·laboració dels departaments d’Ensenyament, de Vice-Presidència, Economia i Hisenda, d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència i la participació del Gremi d’Editors de Catalunya, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), IDESCAT, RENFE i l’ONCE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa