Catorze recomana la quarta edició de Barcelona Novel·la Històrica. La Sala Moragues d’El Born Centre de Cultura i Memòria serà la seu central dels actes, on s’hi duran a terme bona part dels debats i les xerrades.

Per explorar el passat aquest any es farà un recorregut cap a indrets com l’antic Egipte. Ens hi acompanyarà el guanyador del Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino 2016, Christian Jacq. Les passejades històriques ens duran al Museu Egipci. A més a més, aquesta edició s’uneix amb la commemoració dels trenta anys d’Amics del Liceu. És per això que s’ha organitzat una conversa sobre les novel·les que parlen del Gran Teatre del Liceu al Saló dels Miralls.

Els autors que que conversaran entre ells i amb els espectadors són Álvaro Arbina, Antonio Cabanas, Begoña García, Blanca Bravo, Carme Riera, Christian Jacq, Chufo Lloréns, David Martí, Eduardo Martín de Pozuelo, Emilio Lara, Gerard Bussot, Imma Tubella, Jesús Sánchez Adalid, Jon Lauko, Jordi Bordas, Jordi Solé, Luis García Jambrina, Luz Gabás, Marc Orriols, Maria Carme Roca, Pau Faner, Ramon Solsona, Tània Juste, Teo Palacios, Víctor Amela i Xulio Ricardo Trigo.

Què: Barcelona Novel·la Històrica
Quan: fins a l’onze de novembre
On: El Born Centre de Cultura i Memòria (Sala Moragues)
Programació


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa