Foto: Estrella Damm


Cada dia es diagnostiquen entre 9 i 10 nous casos de sida a Espanya. Un 25% de les persones amb VIH desconeixen que estan infectades i es converteixen en els majors transmissors del virus. Al món, gairebé 37 milions de persones hi conviuen, i cada any un milió de persones hi perden la vida.

Davant d’aquesta realitat, la campanya impulsada per la Fundació Lluita Contra la Sida, que enguany s’emmarca sota el lema #parlemdelasida, promou l’ús del color vermell entre la ciutadania i les organitzacions. L’objectiu és conscienciar sobre l’impacte de la síndrome d’immunodeficiència adquirida. Per sumar-se a aquesta iniciativa, el dia 1 de desembre, la façana de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, al carrer Rosselló de Barcelona, es tenyeix de vermell a partir de les vuit del vespre i fins passada la mitjanit.

Es tracta d’un gest conjunt amb altres edificis significatius de Barcelona, com ara l’Ajuntament, ​​el Gran Teatre del Liceu, l’Institut del Teatre, el Teatre Lliure, el Teatre Nacional de Catalunya, el CaixaFòrum, el CosmoCaixa, el Palau Macaya, la Casa Batlló, El Palauet (Passeig de Gràcia), la Fundació Suñol o el Recinte Modernista Sant Pau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa