Foto: www.elmeuprimerfestival.com


Catorze recomana El meu primer festival, un esdeveniment internacional per a nens d’entre dos i dotze anys que contribueix a la difusió d’un cinema plural i creatiu. Com? Oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món, d’avui i d’ahir.


Els objectius són entretenir, educar, estimular la imaginació i la creativitat, i despertar l’esperit crític. És per això que es presenta com una finestra dedicada a l’exhibició d’obres inèdites o difícilment visibles en pantalles comercials. Està impulsat i coordinat per l’Associació Cultural MODIband i compta amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya (ICEC) i de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB).

Què: El meu primer festival
Quan: del 12 al 27 de novembre
On: Cines Verdi, Cines Verdi Park, Filmoteca de Catalunya, Bosque Multicines, Cinemes Girona, CCCB, Institut Francès de Barcelona, Auditori de Sant Martí de Provençals.
El festival girarà en format reduït en altres localitats catalanes com Figueres, Lloret de Mar, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Fost de Campsentelles, La Garriga, Castellar del Vallès i Cassà de la Selva. I per tercer any consecutiu, el festival arriba a Madrid.
Programació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa