Olot, ballant entre la verdor

La nova edició del festival de dansa Sismògraf es presenta més compromesa que mai


Catorze recomana el festival de dansa Sismògraf. El paisatge d’Olot serà l’ànima, la inspiració i l’escenari de moltes de les propostes. És així com, del 19 a 22 d’abril, els carrers, els parcs, les places i el teatre de la ciutat s’ompliran de ritme. 

El festival busca seguir apropant la dansa a tothom a través de 27 espectacles (dels quals cinc són coproduccions i vuit estrenes) i consolida projectes paral·lels com les Rèpliques (espectacles de dansa que tenen lloc abans o després dels dies del festival), l’Ona expansiva (propostes de dansa que es programen a altres poblacions de la Garrotxa) i l’Erupció, un focus a una temàtica concreta relacionada amb la dansa que aquest any serà el circ coreografiat.

A més a més, aquest any el Sismògraf agrupa una sèrie d’espectacles que demostren un elevat grau de compromís i posicionament polític i social per part dels artistes que, a través de la dansa, volen mostrar que no són aliens a la realitat que ens envolta: des del drama dels refugiats fins a les qüestions de gènere.

Podeu consultar tots els artistes i espectacles que s’hi han programat en aquest enllaç. 

Què: festival Sismògraf.
On: Olot.
Quan: del dijous 19 al diumenge 22 d’abril.

Més informació.

Nou comentari

Les feines dels nens d'abans
14 fotografies que mostren l'explotació infantil que patien infants a principis del segle XX
Més entrades...