Amb la col·laboració de les Galetes Trias, hem fet un qüestionari per descobrir la forma amb què cada convidat assaboreix la vida. El cantautor Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) ens l’ha respost així.


1. L’esmorzar preferit.
Sempre havia sigut un cafè amb llet, amb un pa amb tomàquet i embotit. Però darrerament només conservo el cafè amb llet, i m’agrada molt sucar-hi galetes de xocolata…!

2. El berenar de quan eres petit.
Recordo amb molt d’encant els entrepans de crema de cacau que em feia la mare.

3. Què guardaries dins d’una caixa de galetes?
Totes aquelles peces petites que sembla que no siguin importants però que quan les necessites has de saber on les tens. Cinta adhesiva, una maquineta per fer punta, clips, pinces d’estendre…

4. Un ofici que t’agradaria saber fer.
M’encantaria saber fer joies.

5. Un somni pendent.
Fer un concert al Palau de la Música.

6. El moment preferit del dia.
Després de sopar, quan ja és fosc. Una calma relativa s’instal·la al menjador, i és un moment perfecte per conversar, mirar algun capítol d’una sèrie, una pel·lícula, llegir… Fins que la son arriba, que a vegades arriba molt d’hora.

7. Un color.
El groc.

8. Un lloc.
L’Ametlla de Mar.

9. Un gust.
El salat.

10. Un animal.
L’oreneta.

11. El millor dia de l’any.
El 25 d’abril, diada nacional del País Valencià.

12. Un llibre.
Acte de violència, de Manuel de Pedrolo.

13. Una flor.
La del taronger.

14. Una paraula.
Atzagaia.Si voleu participar en el sorteig d’aquest lot de productes Trias, comenteu el post que n’hem fet a Instagram, o envieu-nos un mail amb el vostre nom i cognom a participacatorze@gmail.com N’anunciarem el guanyador el divendres 27 de maig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa