Catorze
Tres dies de poesia a l’Espluga de Francolí

Festival RUSC Foto: Museu de la Vida Rural


Catorze recomana el festival RUSC de l’Espluga de Francolí, que tindrà lloc al jardí del Museu de la Vida Rural, que l’organitza conjuntament amb Edicions Poncianes, durant els dies 25, 26 i 27 de juliol. L’entrada a tots els actes del festival és lliure.

La poesia s’instal·la al jardí del museu amb la setena edició del RUSC, el Festival de poesia de l’Espluga de Francolí, on es podran sentir les veus més joves del panorama líric català al costat de poetes consagrats i de llarga trajectòria. Els poetes Raquel Santanera, Carles Rebassa, Pau Sif i Nati Soler recitaran els seus versos a partir de les 20 h, i el recital es tancarà amb l’actuació del duet Tarta relena.

El divendres 26, a les 20 h, els joves participants del taller de fotografia experimental i artística Construim mirades presentaran l’obra en què han treballat conjuntament, i a les 20:30 h, Dolo Beltrán (Pastora) i Anna Carné oferiran l’espectacle Vull les olives un recital inusual, insospitat, prosaic, poètic i auster alhora en una nova proposta que amplia els actes relacionats amb el festival.

El dissabte 27 a les 11 h arriba el torn dels més petits al Rusquet 2019, on podran gaudir de l’espectacle Parnassus i la llegenda del Drac, a càrrec de la companyia Els Salats, un conte d’amistat, d’aventures i d’humor on queda ben clar que no es pot jutjar ningú per ser diferent, ni per les seves aparences.

Què: la setena edició del Festival de poesia RUSC.
On: al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí.
Quan: els dies 25, 26 i 27 de juliol de 2019.

Més informació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa