En viu i de prop

El districte de Sarrià-Sant Gervasi acull la seva primera sala de música en directe


Catorze recomana gaudir de la presentació de la nova sala de música en directe que s’obre a Barcelona, Nota79, la primera a Sarrià-Sant Gervasi. Bernat Pedrosa n’és el director i Rafael Puerta, el mànager i programador. Un dels objectius de la sala és esdevenir una plataforma de promoció tant per a joves artistes i estudiants de música, com per a bandes emergents o noms consolidats del panorama musical català actual. Per això, es programaran tres concerts de música moderna a la setmana i un de música clàssica al mes.

L’espai s’inaugurarà amb un espectacle d’Andrea Motis i Joan Chamorro Quintet. Els dijous serà el torn dels Discover-ups, un concurs en què participaran i actuaran els grups emergents del panorama musical català. El guanyador gravarà un EP i un videoclip, rebrà distribució digital i gaudirà d’una residència de sis mesos al cicle Circuit79. Els divendres i dissabtes hi haurà artistes residents i concerts prèmium, d’estils molt variats.

I un cop al mes, els diumenges, un concert de clàssica. Els estudiants de Grau professional de Trémolo o d’altres escoles de música podran gaudir, entre setmana o els diumenges a la tarda, dels concerts passarel·la, per tenir l’oportunitat de fer els seus primers concerts. 
 
Què: presentació de Nota 79.
Quan: 12 de gener a les 22.00.
On: Nota 79 (carrer Vallirana, 79 de Barcelona).

Nou comentari

Coneix la història de les científiques
El CosmoCaixa posa el focus en la imprescindible aportació de les dones al món científic
Més entrades...