Catorze recomana gaudir de la presentació de la nova sala de música en directe que s’obre a Barcelona, Nota79, la primera a Sarrià-Sant Gervasi. Bernat Pedrosa n’és el director i Rafael Puerta, el mànager i programador. Un dels objectius de la sala és esdevenir una plataforma de promoció tant per a joves artistes i estudiants de música, com per a bandes emergents o noms consolidats del panorama musical català actual. Per això, es programaran tres concerts de música moderna a la setmana i un de música clàssica al mes.

L’espai s’inaugurarà amb un espectacle d’Andrea Motis i Joan Chamorro Quintet. Els dijous serà el torn dels Discover-ups, un concurs en què participaran i actuaran els grups emergents del panorama musical català. El guanyador gravarà un EP i un videoclip, rebrà distribució digital i gaudirà d’una residència de sis mesos al cicle Circuit79. Els divendres i dissabtes hi haurà artistes residents i concerts prèmium, d’estils molt variats.

I un cop al mes, els diumenges, un concert de clàssica. Els estudiants de Grau professional de Trémolo o d’altres escoles de música podran gaudir, entre setmana o els diumenges a la tarda, dels concerts passarel·la, per tenir l’oportunitat de fer els seus primers concerts.

Què: presentació de Nota 79.
Quan: 12 de gener a les 22.00.
On: Nota 79 (carrer Vallirana, 79 de Barcelona).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa