Trio Da Vinci
El Trio Da Vinci són Marion Platero (violoncel), Àlex Ramírez (piano) iMaria Florea (violí)

Catorze recomana el concert del Trio Da Vinci que la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), amb el suport de BBVA, organitzen al Palau de la Música (dins del cicle Petit Palau Cambra), el dimarts 18 d’octubre a les 20 h.

El Trio Da Vinci, format per Maria Florea (violí), Marion Platero (violoncel) i Àlex Ramírez (piano), va ser la formació guanyadora del 14è Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra, que té per objectiu difondre el talent de joves artistes, en aquest cas de música de cambra. El del cicle Petit Palau Cambra és un dels cinc concerts que els porta a diverses poblacions del territori català. El Trio Da Vinci es va crear l’any 2018 i ja han actuat al l’Auditori de Barcelona, al Festival de Torroella de Montgrí, al Festival Pau Casals de Prades i al Théatre de l’Alliance de París, entre d’altres.

En aquest concert interpretaran tres obres que, malgrat ser totes del segle XX, mostren una enorme diversitat estilística: l’Elegia de Josef Suk, el Trio nº2 de Dmitri Xostakóvitx i el Trio de Maurice Ravel. Aquestes composicions mostren com el trio amb piano encara era un mitjà fèrtil per a l’expressió d’un món subjectiu i íntim, tot i no comptar amb una literatura musical profusa durant les primeres dècades del segle XX.

Què: el concert del Trio Da Vinci.
On: al Palau de la Música, dins del cicle Petit Palau Cambra.
Quan: el dimarts 18 d’octubre de 2022, a les 20 h.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa