A la vida tard o d’hora trobes algú que et diu (o que et fa entendre) que això que tant desitges no ho aconseguiràs mai. Quina bestiesa, no veus que és impossible? Però, per sort, també hi ha qui fa costat a les nostres petites il·lusions –per minúscules i estranyes que siguin– i ens ajuda a fer-les realitat. El vídeo One Small Step és un homenatge a aquells que han cregut en nosaltres (siguin pares, amics, desconeguts) i que, gràcies a la seva confiança i impuls –en els bons moments, però també en els que per poc ho engeguem tot a rodar– hem gosat fer aquell pas.  


Aquesta animació és obra de TAIKO Studio.
 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a octubre 05, 2018 | 16:06
    Anònim octubre 05, 2018 | 16:06
    Estic força malalta i la família no veu el meu patiment i encar gosant criticar tot el que faig. M'esforço al màxim amb els meus 71 anys i mai ho faig bé ni n'hi ha prou i jo no més vull morir-me de una vegada i acabar de patir. Et sents que després de treballar en el camp sanitari de cuidar la casa i els jardins que tan m'agradava,no puc seguir fent tot allò que m'era la empenta per seguir en aquesta vida,el meu marit s'ha deixat manar pels fills i no més veuen lo dolent que pot haver amb mi,que si parles massa,sempre et queixes i quan penso amb el que m'estimaven els malalts i companys,penso que ja no val la pena de viure i em pregunto TANT MALAMENT HO HE FET ?.
  2. Icona del comentari de: Anònim a octubre 19, 2018 | 19:52
    Anònim octubre 19, 2018 | 19:52
    Hi ha gent que no sap valorar la família. Només tens 71 anys i has de gaudir d'aquests anys de descans que t'has guanyat. Has de gaudir del temps lliure i buscar gent que et valori amb qui compartir grans moments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa