Les cares de la por

Un vídeo mostra de quina manera el racisme entra dins dels nostres ulls

De què tenim por? Del que nosaltres decidim o del que decideixen per nosaltres? De quina manera penetra el racisme dins dels ulls de cadascú? Aquest anunci de l’associació francesa LICRA (Lliga Internacional Contra el Racisme i el Antisemitisme), fet per Publicis Conseil, l’hauria de mirar tothom.

Comentaris

  M. Esther Pineda Nájera Març 6, 2021 10:11 pm
  Es una vergüenza que en pleno S.XXI los especímenes "humanos" sigamos estos comportamientos. La mayoría son cómplices teniendo una actitud pasiva. Los que protestamos somos violentamente perseguidos y señalados. .... por unos cuantos, a quienes hemos dejado ejercer esa violencia, esa intolerancia que nos arrastra a la destrucción como especie.
  papot Març 5, 2021 10:03 am
  els més savis diuen que la por és, sempre, un invent del nostre cervell. Meravellós spot. Gràcies 14!
  Jam Malson Març 3, 2021 2:04 pm
  Al món no només hi ha actituds racistes i d'antisemitisme. La xenofòbia és el pa de cada dia. Sense anar més lluny, a mi, m'han arribat a dir animalades com: "A los catalanes os tendrían que hacer lo mismo que hicieron los alemanes con los judíos". "A los catalanes os tendrían que meter a todos en una isla y pegarle fuego". I d'aquesta mena d'agressions, se'n parla ben poc per no crear mala maror social. Però hi són, i són d'una escandalosa "normalitat". I ho sabem!

Nou comentari

Sota una estrella
No té masses coses clares,/ si veu problemes, passa de llarg
Més entrades...
Foto: Macba
Al Macba de nit i de dia
El museu celebra dues jornades de portes obertes i d'activitats especials
Més entrades...