Foto: Sala Flyhard


L’embaràs no és sempre una bona notícia. Ho planteja Marta Aran, dramaturga i directora, a La noia de la làmpada, a la sala Flyhard fins al 20 de novembre. L’obra posa el focus en la cara no tan amable de l’embaràs.

Què passa si no n’estàs segura? Si et quedes embarassada just quan volies dedicar-te de ple a la teva vida professional? Quan els nou mesos no són un camí de roses? L’obra planteja totes aquestes escenes per mostrar, encara, el masclisme i tots els tòpics que orbiten al voltant de les dones i la maternitat.

Veiem un home que no entén res, una dona rival i una dona germana que orbiten al voltant d’una dona ambiciosa i decidida: no vol perdre la seva feina per un bebè que no desitja. La noia de la làmpada no fa parlar els personatges sobre què està passant però sí que fa reflexionar l’espectador, i això és essencial. És una obra amb perspectiva femenina, sí: tant el tema com l’enfocament són necessaris en una societat on la maternitat té moltes cares.


La noia de la làmpada

Prorrogat fins a l’11 de desembre
Sala Flyhard

Text i dramatúrgia: Marta Aran
Actors: Andrea Portella, Lara Díez, Maria Vila i Oriol Casals

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a novembre 19, 2017 | 19:21
    Anònim novembre 19, 2017 | 19:21
    La vaig poder veure i vaig quedar impressionada, pel treball magnífic de tots els actors, pel text que fa pensar i toca punts molts sensibles, remou. Impressionada per la manera vibrant que vas entrant dins els personatges, l'escenografia d'una gran creativitat. Tot un gran treball, una gran obra mestra! Aplaudiments fins l'esgotament! BRAVO!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa