Sortegem 2 entrades dobles per gaudir, el proper dimarts 1 de novembre a les 18.00 hores, de la segona edició del Concert de Halloween del Palau de la Música Catalana. Faust, de F. W. Murnau, és la pel·lícula que es projectarà, mentre l’organista Juan de la Rubia n’improvisarà en directe la banda sonora. Si voleu participar en el sorteig, deixeu-nos el vostre correu electrònic en un comentari aquí sota. No publicarem els comentaris per protegir la vostra privacitat. Si preferiu optar a les entrades a través de la nostra pàgina de Facebook, envieu-nos per missatge privat la vostra adreça electrònica. Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.


Improvisar és tot un exercici musical i intel·lectual, ja que l’habilitat de l’intèrpret és imprescindible. Tot i això, no és la primera vegada que Juan de la Rubia planta cara a un exercici d’aquestes característiques, demostrant que l’orgue és un instrument que encaixa amb l’expressionisme cinematogràfic. A més, aquest concert del cicle Orgue al Palau és una oportunitat única per poder gaudir de l’orgue Walcker de la Sala de Concerts (va ser construït entre els anys 1906 i 1908 i restaurat el 2003 per Gerard Grenzing).

La pel·lícula que es projectarà, Faust, va ser la darrera creació alemanya de Murnau abans de marxar als Estats Units. Basat en la novel·la homònima de Goethe, és un clàssic del cinema mut i va tenir una gran influència en pel·lícules posteriors, sobretot des del punt de vista dels efectes especials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa