Una història d’amor

Un anunci amb un final inesperat sobre dos estudiants que flirtegen per escrit

Arxivat a: La butaca

Probablement, és un dels millors anuncis que hauràs vist mai. I és més que possible que, després de veure’l per primer cop, te’l tornis a mirar amb uns altres ulls.La campanya és de l’agència BBDO, per encàrrec de l’ONG Sandy Hook Promise. La cançó que hi sona és Johnny Met June, escrita i interpretada per Shelby Lynne.
 

Comentaris

  Anònim Desembre 5, 2016 8:35 am
  perquè té un final que no te l'esperes, però real per desgràcia!
  Anònim Desembre 5, 2016 10:40 am
  Sense paraules. He quedat bocabadada.
  Anònim Desembre 5, 2016 11:54 am
  Se m'ha posat la pell de gallina!
  Anònim Desembre 5, 2016 12:33 pm
  Precios me quedat inpactada
  Catorze Manels Desembre 5, 2016 1:13 pm
  Esfereïdor! Quotidià! Per a pensar-hi... i molt!
  Anònim Desembre 5, 2016 1:51 pm
  Campanyes com aquestes són necessàries per estar més a l'aguait d'aquestes situacions.
  Anònim Desembre 5, 2016 2:25 pm
  L'única solució és la il·legalització de les armes! és un mecanisme de control i inculpació del voltant aquesta organització que ho fa amb una campanya de marqueting amb un bon joc i jugant amb sentiments com el amor i el efecte sorpresa. Que no ens desviin l'atenció, el problema radical són les armes!
  Anònim Desembre 5, 2016 4:44 pm
  És una bogeria d'anunci i segur q déu tenir un títol similar
  Anònim Desembre 5, 2016 5:24 pm
  Porque el malo es un chico blanco? Racistas!
  La cristina Desembre 5, 2016 8:14 pm
  Costa tant dir-ho... no em veieu, no sabeu que en penso, no sabeu qui sóc reialment ni el que desitjo. I, tot just prenem café cada dia i ens fotem del que ens envolta, però...no veieu que ... estic tan sola.
  Anònim Desembre 5, 2016 8:22 pm
  Uff!!! el meu estomac s'ha encongit
  Anònim Desembre 5, 2016 11:21 pm
  Estoy impactada. Es increíble como nadie se da cuenta, pero las señales están ahí. Sólo que preferiste fijarte en la historia que se veía por fuera sin saber la realidad.
  Lumumba Desembre 6, 2016 5:44 am
  Només escric per dir-li al de "racista" que si se sent identificat, és el seu problema, però no converteixis les fòbies en realitats.
  Francina Desembre 6, 2016 10:04 am
  És esfereïdor, però a vegades tenim aquest nois i noies davant nostre, jo en la meva experiencia em sembla que he estat capaç de mirar, però sempre m'han passat pel davant coses importants. Actualment em trobo amb una experiència que em fa patir amb un noi jove que no sé cap on anirà, però si que hi veig actituds poc recomanades, per sort ho estem treballant plegats amb la família i això em tranquil·litza i procuro tenir a prop l'alumne per sentir-se mirat. No se´pas si ho aconseguiré. Felicitats pel missatge.
  MEG Desembre 6, 2016 12:10 pm
  La solució seria saber perquè existeix la maldat humana. Sàpiguen les causes es pot trobar la solució. Qui vol fer malt sempre troba la manera. Intentem cada escun de nosaltres educar amb la bondat, respecta i tolerància .Molts grans de sorre fan una platja sencera.
  Trompeta Desembre 7, 2016 12:23 pm
  Que no tenim res més important a fer que veure americanades com aquesta? El que en dieu impactant és només,i en realitat,més violéncia. Millor anunci?! Semse comentaris.
  Anònim Desembre 7, 2016 7:40 pm
  ...???
  Anònim 7/12/2016 Desembre 7, 2016 7:46 pm
  Americanades diuen alguns. Això vol dir, q no ens volem adonar q cada dia ens assemblem més a ells. Jo al menys crec q fa anys estem seguin alguns patrons iguals als americans. I és molt trist q no fem res per evitarho o per ajudarnos o buscar solucions. Tots en tenim la culpa!!
  Natalia Desembre 8, 2016 9:57 am
  Es vergonyós q una societat tan avançada com la nostra o pensem q som avançats puguin passar coses molt paregudes al q hem vist al anunci i encara hi hagi gent afavor de l'armament i no sols parlo dels EEUU sino a tot el mon també a casa nostra
  Oníric Desembre 8, 2016 11:29 am
  Per favor...si algú ha personalitzat la falta d'atenció de la qual ens acusa implicitament el vídeo, és que vivim en una societat on els adults són més fàcilment suggestionables que els gossos de Pavlov.A l'anunci fas cas a l'història que se't explica, òbviament, i més en un video de poc més de dos minuts. A la realitat, i amb tota la prudència que correspon, és a dir, parlarem només del què coneixem... A qualsevol escola de Catalunya ja s'hauria, com a mínim, obert un cas per tan sols dues o tres senyals de totes les que mostra el noi amant de les armes en qüestió.Per no afegir que evidentment tota la classe seria coneixedora de l'esmentada "afició".I a Amèrica no hi visc per poder opinar però desconfio dels clitxés i les generalitzacions demagògiques.
  Anònim Desembre 17, 2016 11:22 am
  Espero que tinguis raó, Oníric.
  Anònim Abril 18, 2020 9:08 pm
  Prohibir el lliure comerç d'armes de foc? No! És més efectiu invertir en un anunci que té com a objectiu responsabilitar als alumnes del centres educatius. Atenció: se suposa que qui ha d'impedir els tirotejos són els propis adolescents, no els polítics que en principi cobren per mantir i potenciar el bé comú. Si tenim en compte que són aquests polítics els mateixos que es beneficien de la indústria armamentística tot té sentit. Aquest anunci no és res més que una manifestació de la hipocresia de sempre.

Nou comentari

Estimar-te com la terra
I al record les tardes bones / i cançons a mig desfer
Més entrades...
El pitjor buit d'una mare
14 dones comparteixen el dolor d'haver perdut els fills que van engendrar
Més entrades...