“Miri, és que aquell any vaig ser mare i vaig decidir dedicar-me als meus fills”. Davant d’aquesta realitat, la resposta és tan freda com contundent: porta massa temps fora del mercat laboral. Ser madre es un plus, el vídeo impulsat per Hirukide (la Federació de Famílies Nombroses d’Euskadi), assenyala els prejudicis laborals que ataquen les dones que han dut vides al món. Però també és un homenatge i una forma de proclamar als quatre vents que els anys invertits en la criança dels fills són més que guanyats. Perquè totes les qualitats que s’adquireixen són precisament les que fan brillar qualsevol currículum.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anònim a octubre 24, 2016 | 11:58
  Anònim octubre 24, 2016 | 11:58
  Jo vaig tenir bessons i vaig deixar de treballar durante 4 anys per dedicarme a estar amb ells ...ha sigut lo millor que he fet a la meva vida...també haig de dir que vaig puguer fer exedencia a la feina...que no tothom pot.
 2. Icona del comentari de: Rosa Anònim a octubre 24, 2016 | 16:40
  Rosa Anònim octubre 24, 2016 | 16:40
  Jo també vaig tenir bessons i vaig deixar de treballar,i a més estudiaba i feia coses.Després vaig tenir una malaltia greu i vaig deixar de treballar , amb 5 fills i amb maltrataments psicologics.Are soc una avia feliç , peró es dificil tirar endevant cuan faltan els diners .Perque en aquest pais, si no tens els anys suficients cotitzats,no tens dret a res .Peró n' estic orgullosa .Ho vaig donar tot per ells .
 3. Icona del comentari de: Anònim a octubre 25, 2016 | 14:15
  Anònim octubre 25, 2016 | 14:15
  És curiós com entre les dones (entrivistada mare i entrevistadora mare també o que potser ho serà), en aquests casos i tal com mostra el vídeo, sovint no hi ha més comprensió. No sé, m'ha cridat l'atenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa