Els pares no existeixen

Un vídeo explica en un sol minut qui són els Reis Mags

Arxivat a: Vídeo, La butaca

Comentaris

  Josefina Sánchez Desembre 6, 2016 10:21 pm
  Me ha gustado mucho!!!
  Anònim Desembre 6, 2016 11:19 pm
  Muy original y muy bueno.
  Margarida Desembre 7, 2016 12:27 am
  És molt original i emotiu.Ser pares és molt difícil,pero quant hu saps ja ets octogenària.
  Anònim Desembre 7, 2016 11:49 am
  Es realment emotiu i si fos possible un somni fet realitat pero aquest es el desitg dels pares que els nostres fills ens estimin aixi. Moltes feliçitats a tothom pero no solament aquest dies sino sempre i sobretot pau, molt millor que riqueses mal repartides. Pau, salut i un cert benestar a tots.
  Anònim Desembre 7, 2016 8:22 pm
  Me ha hecho llorar. Estos días son especialmente nostálgicos y emotivos y a algunos nos hacen volver a la infancia recordando secuencias de nuestra vida que ya no volverán, personas que ya no están. La magia y la capacidad de volver a ser niño y evadirte de este mundo hostil donde nos ha tocado vivir.
  Maria Victoria Gener 5, 2017 7:52 am
  Aquest es el primer any que el meu pare no esta entre nosaltres! El video m ha emocionat molt! Ja soc gran tinc 58 i el papa tenia 83 pero quan es tracta de emocions de records de pensar amb el esforç que havia fet per tirar endevant la familia i l orgull que sentia quan ens veia reunits al voltant de la taula; per tot aixo no hi ha edat aquest any el dinar de reis tindra una cadira buida pero tots els cors plens del teu record i tu viuras amb nosaltres avui tornarem a ser nens i la magia de reis encendra la espelma dels records! Gracies per deixar q expresem cada dia el q sentim!
  Anònim Gener 6, 2017 10:24 am
  Maria Victoria m'ha arribat molt el q escrius, ja q el meu pare ja fa uns anys q tampoc no hi es, i justament se'n va anar un 5 d gener... Pero el video, tot i ser molt original, m'ha donat una mica d mal rotllo: crec q d petita hagues preferit q no existisin els reis mags abans d q no existisin els meus pares!!!
  Tallarinamarina Gener 6, 2017 12:43 pm
  Mai he dubtat dels Mags d lOrient :-)
  Maria-Carme Gener 5, 2019 7:53 pm
  A mi el meu pare va explicar-m'ho molt bé...deuria ser l'any 46... En aquella época poca cosa podien portar els Reis, i els meus i els de la meva germana eren força esplèndids! El meu pare em va dir, tu saps que a casa anem molt justets tot i que la mare treballa oi? Els Reis són Sants del Cel, ells van veure al Nen Jesús i estimen a tots els nens. Molts cops els pares no sabem com fer-ho per poder regalar-vos coses, però els Sants Reis d'Orient sempre donen un cop de ma!
  Anònim Gener 8, 2019 9:31 pm
  Amb poc es tot dit .Gracias las seus autors.

Nou comentari

Joia
I per fi, el que em fa feliç, / ho tinc i vaig mar endins
Més entrades...
Foto: NeONBRAND
Vine a veure el pessebre
El Monestir de Pedralbes convida a gaudir els diorames de l'Associació de Pessebristes de Barcelona
Més entrades...