Però els nens es fan grans

Un curt animat nadalenc sobre les prioritats vitals

La Lily es diverteix tant amb el seu gèlid company que farà mans i mànigues perquè la calor no el descongeli. Arriba l’adolescència i les prioritats de la Lily canvien. El ninot de neu queda arraconat.


La peça Lily and the Snowman, que reflexiona sobre les prioritats vitals, és obra de la companyia canadenca de teatres i cinemes Cineplex. La cançó que sona és Follow you follow me, cantada per Adaline.
 

Comentaris

  Mónica Pin Álvarez Desembre 24, 2016 6:01 pm
  Totalnent nostàlgic i molt emotiu quan aquells petits es fan grans, els sentiments començen a ser diferents i alguna llàgrima ens cau per voldrien ser com abans.
  Rosis Desembre 24, 2016 6:13 pm
  Molt conmovedo com la vida mateixa agradable i tendre
  María Desembre 24, 2016 11:58 pm
  A la vida van cambiant les prioritats però sempre tornem a allò que ens fa sentir protegits i estimats !! I desitgem que els nostres fills sentin el amor per aquestes petites coses , que ens fan ser millors persones!
  Jo mateixaAnònim Desembre 26, 2016 12:10 pm
  Nostalgia! Em va passar el mateix amb el conte de la nena que venia llumins! Amb 20 anys el buscaba per les llibreries! Aquell conte em sensibilitzaba molt. Vaig entendra, la humiltat , generositat, i la bondad de aquella nena humilt que nomes depenia de aquells llumins i vaig entendre que el mes valios era el bon cor que tenia i no tothom es tan priveligiat✨✨✨
  Amparo Desembre 28, 2016 8:39 pm
  Cuando se es pequeño tus sueños son realidad luego, cambias sueñas con otras cosas. algunas se cumplen otras no, pero cuando eres "Mayor" vuelven los recuerdos y vuelves a soñar.
  Timothy George Abril 18, 2018 3:07 pm
  This short film awakens in me

Nou comentari

Estimar-te com la terra
I al record les tardes bones / i cançons a mig desfer
Més entrades...
El pitjor buit d'una mare
14 dones comparteixen el dolor d'haver perdut els fills que van engendrar
Més entrades...