Qui ha dit que els infants no poden ser protagonistes d’una gran aventura? La protagonista d’Al sostre del món, la Sasha, s’atrevirà a desafiar la por i viatjarà per retrobar la pista del seu avi. La pel·lícula, dirigida per Rémi Chayé i recomanada a partir de sis anys, arribarà als cinemes en català aquest mes de març i traslladarà el públic més jove a Rússia a través de la pantalla.

El sorteig

Sortegem 6 entrades dobles per al cap de setmana de l’estrena, el dissabte 12 de març als Cinemes Girona o al Cinema Maldà de Barcelona.

Si voleu participar en el sorteig, deixeu-nos el vostre correu electrònic en un comentari aquí sota, on posa “Feu el vostre comentari”. No publicarem els comentaris per protegir la vostra privacitat. Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.

El tràiler



Sinopsi


1882. Sant Petersburg. Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davai, que no ha tornat de la seva darrera expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per recuperar el famós vaixell.

Alguns fotogrames de la pel·lícula:

Foto: Pack Màgic

Foto: Pack Màgic

Foto: Pack Màgic

Foto: Pack Màgic

Foto: Pack Màgic


Curiositats sobre el film: què n’opina el públic francès?



Fitxa tècnica





-Direcció: Rémi Chayé
-País: França i Dinamarca
-Producció: Sacrebleu Productions, Maybe Movies
-Direcció artística: Rémi Chayé.
-So: Régis Diebold, Mathieu Z’Graggen i Florent Lavallée
-Muntatge: Benjamin Massoubre
-Any: 2015
-Durada: 81 minuts


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa