Després d’una cita, ell puja a casa d’ella. Comencen a tenir relacions sexuals. Ella se sent incòmoda i li demana que pari. Ell l’ignora. Ella l’hi suplica. Ell segueix a la seva. El curtmetratge Para, dirigit per Samuel Miró i protagonitzat per Kira Miró i Alejo Sauras, consciencia sobre la violència sexual i les relacions no consentides.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anònim a juny 08, 2018 | 02:29
  Anònim juny 08, 2018 | 02:29
  Massa real.
 2. Icona del comentari de: Anònim a juny 09, 2018 | 10:49
  Anònim juny 09, 2018 | 10:49
  Que trist ...
 3. Icona del comentari de: Anònim a juny 12, 2018 | 07:23
  Anònim juny 12, 2018 | 07:23
  La forma de convertir algo que podria haber sido hermoso, es una autentica mierda, una falta de respeto imperdonable. Ha pisoteado su voluntad en el último momento con el único objetivo de autosatisfacerse. Para mi, si roza la violación, pero no lo quiero comparar con una violación de las que te abordan por la calle, te amenazan y te roban la inocencia con además, una paliza. El es un hijo de puta, y está a mitad de camino de una violación, pero casi prefiero llamarlo humillación, vejación, no se, solo se que hay mucho hijo de puta que ignora a la persona que tiene enfrente. Personalmente prefiero regalar a cualquier mujer todo el placer que desee recibir antes de terminar yo, es la mejor forma de demostrar que valió la pena invitarme a subir a casa. Que hijo de puta..... que hijo de puta.... por desgracia bastante habitual.
 4. Icona del comentari de: Jam Malson a agost 18, 2018 | 20:16
  Jam Malson agost 18, 2018 | 20:16
  Si no coneixem bé una persona, una primera cita sempre és endinsar-se en una aventura. Però si a més a més desitgem sexe, llavors, la cita esdevé una aventura amb cert risc de no arribar a veure satisfetes les expectatives. Malauradament, la protagonista d’aquest curtmetratge ha de passar per l’experiència de la decepció absoluta. L’egoisme violent del protagonista és, sense cap mena de dubte, del tot inacceptable. És evident que el seu comportament cec i primari és més propi d’un animal que no pas el d’una persona mínimament sensible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa