Anna Karina, a la pel·lícula «The magus» (1968). Foto: Panavision

Mallorca acull la tercera edició del cicle «Jardí desolat», caracteritzat per fer representacions teatrals en espais poc convencionals. Aquest és un projecte cooperatiu on s’han trobat quatre equips de feina formats per professionals del teatre de les Illes Balears.

L’edició d’aquest estiu està dedicada a Mallorca com a plató de cinema, homenatjant tres pel·lícules rodades a l’illa durant els anys 60: El verdugo (1963) de García Berlanga, The Magus (1968) de Guy Green i Woman of Straw (1964) de Basil Dearden. En aquesta edició, el festival té com a coproductors els ajuntaments de Calvià i Santa Margalida. A Palma, les representacions es duran a terme al pati de La Misericòrdia amb taquilla inversa. El programa es completa amb les projeccions de les pel·lícules originals i concerts inspirats en elles que es faran a l’aire liure a les instal·lacions de CineCiutat, a S’Escorxador.

Fotograma de la pel·lícula «El verdugo» (1963) Foto: Naga Films & Zebra Films


L’edició anterior va dedicar-se a William Shakespeare, mitjançant una sèrie d’obres contemporànies basades en el treball del dramaturg occidental més rellevant de tots els temps. «Jardí desolat» està inclòs en el catàleg CultSurfing, un programa que treballa per crear xarxa entre projectes culturals singulars i aconseguir que tinguin més visibilitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa