Un eriçó arriba nou a l’escola i el qui el rep és un menyspreu escampat per dins i fora de la classe. L’anunci d’Erste Group What would Christmas be without love? (Què seria Nadal sense amor?) ens pregunta també com reaccionem davant les punxes dels altres (i les nostres).


L’animació està dirigida per l’agència Jung von Matt i la cançó ha estat creada expressament per Mike Connaris.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: La pesada q tot ho critica a desembre 07, 2021 | 10:58
  La pesada q tot ho critica desembre 07, 2021 | 10:58
  El que m'ha semblat més trist és que hagi de desfer-se de la seva autenticitat per poder ser abraçat... Pq no son els altres que es responsabilitzen de fer quelcom per acceptar-lo? Extrapolant-ho a la realitat: Imaginem una persona que a casa nostra veiem com a diferent, una persona negra, per exemple, que associem a la migració i "x" prejudicis, motiu pel qual no ens apropem a ella, no ens assentem al seu costat al bus... Segons aquest clip, el que hem de fer és protegir-nos d'ella demanant-li que cobreixi les seves punxes, que amagui les seves particularitats, que s'emblanqueixi, en el nostre exemple. Que vesteixi com nosaltres, que parli com nosaltres, que pensi com nosaltres per encaixar. En comptes de responsabilitzar-nos nosaltres de deconstruir la nostra mirada, desfer-nos de prejudicis i abraçar l'altra persona tal i com és... ? Aparentment un clip molt innocent i benintencionat, que si ens mirem des d'un punt de vista crític, pot ser no ho és tant....
  • Icona del comentari de: requestira a desembre 07, 2021 | 16:06
   requestira desembre 07, 2021 | 16:06
   Hi ha intermedis. Com per exemple, no aniré a viure a Egipte amb una creu penjant, ni amb un escot que ensenyi mitges tetes. Ni em posaré a veure alcohol en públic. Tot i així potser militaré perquè canviïn els seus costums, per a mi, més incorrectes, però en principi seré conscient que qui ha anat a terra diferent soc jo. Tampoc m'encanta que vinguin a casa nostra fent exposició de la seva religió (la indumentària que porten, normalment és per raons religioses i no tenen prohibit portar-ne una altra). Si jo anés a Egipte i no volgués canviar res de cara al públic només seria per arrogància. I viceversa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa