L’única diferència

Un vídeo trenca els estigmes sobre mastegar xiclet

Arxivat a: Vídeo, La butaca

Sovint es diu que mastegar xiclet és de mala educació i que fa mal efecte. Però la marca de xiclet Beldent va demostrar el contrari amb una performance al Museu d’Art Contemporani de Buenos Aires, amb el nom Almost Identical

Cinc parelles de bessons idèntics seuen quiets i seriosos mentre un total de 481 persones donen l’opinió sobre quin dels dos els transmet una imatge més positiva. Responen a preguntes com “qui dels dos creus que té més amics?”, “a qui dels dos creus que conviden a més festes?”, “qui dels dos creus que té una vida sexual més activa?”. Finalment, el públic comprova com ha anat creixent la columna del bessó que mastega xiclet. 

Comentaris

  Anònim Desembre 23, 2016 2:19 pm
  No és un experiment subjectiu, el bessó que no menja xiclet sempre fa cara més sèria que el que la menja...
  Sussi Boniquet Desembre 23, 2016 8:30 pm
  Per a mi no és estrany que l'estadística que fa una marca de xiclets doni com a resultat que tot és millor si ets una persona que mastega xiclets. El contrari seria tirar-se pedres al propi teulat.
  Anònim Agost 5, 2017 1:10 am
  Quan mastegues els sucs gàstrics de l'estómac es preparen per rebre menjar, i si finalment el menjar no arriba a l'estómac, els sucs gàstrics es queden a l'estómac, si s'abusa del xiclet podrien produir úlceres. El que hauria de fer la gent, és mastegar molt quan menja, i ensalivar el menjar fins que quedi líquid.

Nou comentari