Foto: Llibreria La Temerària

Aprofitem la reedició de Lèxic familiar que ha fet Àtic dels Llibres per posar en valor aquesta novel·la, que vam llegir fa molts anys. Reivindiquem, així, la seva autora, Natalia Ginzburg, desconeguda encara per una part important de lectors.

A Lèxic familiar, Ginzburg ens obre la porta a la seva pròpia experiència personal i retrata la seva família, d’arrel jueva i antifeixista, que va viure a Torí des del 1930 fins al 1950. A través d’aquesta obra autobiogràfica, l’autora, amb una honestedat brutal, ens endinsa en la història de l’Itàlia antifeixista, tot entrelligant anècdotes quotidianes amb reflexions sobre el que és la llibertat.


El llibre recomanat

Títol: Lèxic familiar
Autora: Natalia Ginzburg
Editorial: Àtic dels llibres
Any d’edició: 2018


Qui el recomana

Llibreria:
Llibreria La Temerària
Adreça: carrer de la Goleta, 7, Terrassa
Qui la cuida: Anna Fernández i Àlvar Masllorens







L’ànima de la llibreria

La Temerària va néixer ara fa gairebé tres anys al cor de Terrassa, amb vocació de llibreria independent i dinamitzadora cultural de la ciutat, de punt de trobada de persones amb inquietuds culturals, i de recomanadora de llibres. Estem especialitzats sobretot en literatura per a totes les edats i en humanitats. D’altra banda, ens impliquem en actes culturals diversos i en l’organització de Rauxa -Setmana de la Poesia de Terrassa. Omplim l’agenda d’activitats procurant donar cabuda al màxim de manifestacions artístiques: música, teatre, poesia, narrativa… També, pel que fa a clubs de lectura, n’hem fet de narrativa i de poesia.

Foto: La Llibreria La Temerària

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa