“És la teva vida, que ningú te n’escrigui la lletra”. Amb aquest lema i amb la música com a protagonista Estrella Damm dona el tret de sortida a l’estiu. I ho fa amb Àlex i Júlia, la història protagonitzada per Oriol Pla i Michelle Jenner, i dirigida per Dani de la Torre, amb Oriol Villar com a director creatiu. L’anunci, rodat a Formentera, fa l’ullet al passat per celebrar el desè aniversari de la campanya Mediterràniament.

És així com aquest vídeo també és un homenatge als estius viscuts. Als records (als llocs, a les persones, als petits moments) on ens condueixen les cançons. Fins i tot hi podem trobar els suecs Billie The Vision and The Dancers cantant el que va ser tot un èxit, Summercat. I entre cançó i cançó, descobrim la d’aquest any, The Place to Stay, de Toni M. Mir, cantada pels mateixos actors.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a juny 11, 2018 | 08:00
    Anònim juny 11, 2018 | 08:00
    Una mica la la land... no? Però es nota la mà d’en Dani de la Orden...
  2. Icona del comentari de: Anònim a juny 11, 2018 | 15:21
    Anònim juny 11, 2018 | 15:21
    És LA LA... Però crec que hi ha una autojustificació. De fet la história dels dos artistes no deixen de fer versions, no són originals. Així que tot està muntat al voltant d'una "revisitació" i el que queda finalment, és "Summercat"... L'acció és lenta i repetitiva. Per contra el que es vol descriure dels estius. Que són ràpids i diferents, ni que hi hagi anyorança de qualsevol estiu millor. Aquest any... fluix. Molt fluix....
  3. Icona del comentari de: Savanna a juny 12, 2018 | 04:03
    Savanna juny 12, 2018 | 04:03
    aquest any l'argument em sembla un "truño" de 1a... baja, que se'l podrien haver estalviat tranquilament. Avorrit, fluix, insubstancial... no explica res, queda com inacabat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa