Albert Om conversant amb el científic Joan Massagué, l’activista Neus Català, el cuiner Ferran Adrià, l’esportista Ona Carbonell, el tenor Josep Carreras i el músic Peret. Imatges: «El convidat» de TV3


Descripció

Un taller intensiu de tres dies per als que vulguin aprendre a fer les preguntes adequades per obtenir respostes interessants. A trobar el to i el moment adequat per formular cada pregunta. A fer que l’entrevistat es tregui la màscara i ens mostri la persona que hi ha rere el personatge. A vèncer la resistència de la gent a explicar coses personals. A adquirir les habilitats comunicatives que ens permeten endinsar-nos en la vida dels altres. Analitzarem entrevistes antològiques, farem entrevistes en directe, trobarem respostes a l’art de fer preguntes.


Edicions anteriors (se’n faran de noves)


Horaris, lloc i preu

– Hores de curs: 12 hores, repartides en tres sessions.
– Dates: dijous 2, divendres 3 i dissabte 4 de juliol.
– Horari: de 17h a 21h.
– Espai: El dijous 2 a la productora Dies tontos, c/ Muntaner 318 (Eixample, Barcelona); i divendres 3 i dissabte 4 de juliol a la llibreria Casa Anita, c/ Vic 14 (Gràcia, Barcelona).
– Preu: 290 euros.
– Places limitades.

Procés d’inscripció

1. Envia’ns un correu a [email protected] amb aquestes dades:


– El títol del curs.
– Nom i cognoms complets.
– Número de DNI.
– Telèfon de contacte.
– Currículum breu.

2. Rebràs una resposta amb indicacions per acabar de confirmar la inscripció.

Albert Om

Albert Om Ferrer (Taradell,1966) ha fet entrevistes en premsa, ràdio i televisió. A El club va rebre durant cinc anys més de 2.000 convidats; i a El convidat va ser ell qui va anar de convidat a casa dels entrevistats, també durant cinc temporades. Està convençut que l’entrevista és el gran gènere periodístic.

(@foto: TV3)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa