Gira el món i torna l’estiu. I amb ell s’estén per tots els cantons la pressió social per aprimar-te, per posar-te morena, per “lluir” el teu cos. Però la bellesa no és això, i aquesta obsessió intimidadora provoca, en gran part, complexos i vergonyes. Hi ha algunes marques que no es deixen endur per aquestes modes, sinó que mostren l’encant de la realitat, rica i diversa, i ens empenyen a gaudir del mar, la platja i el sol, sense tenir temptacions de tapar-nos, ni d’haver d’acotar el cap o dur una bàscula sota el braç.

Swimsuits, des de fa anys, promociona els seus banyadors amb dones de talles diferents. Detroit Gabi Gregg, que hi ha participat en diverses ocasions, diu: “La temporada de platja intimida qualsevol dona, tingui la talla que tingui. Però a les que som XL encara ens espanta més. Des que érem nenes ens han fet creure que has de tenir un cos determinat per dur un banyador i veure’t bé. És el que ens han inculcat, però no és veritat”.

1.



2.



3.



4.



5.



6.



7.



8.



9.



10.



11.



12.


13.



14.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Arcadia a juliol 25, 2019 | 19:50
    Arcadia juliol 25, 2019 | 19:50
    Quan estas aprop dels 70 le teva carn es molt mal parida, et surt la flacideç i la pell de toronja, un rollo, però per compensar la teva ment està en un moment espledit, hem de fomentar el nostre intelecta
  2. Icona del comentari de: Anònim a juliol 25, 2019 | 23:42
    Anònim juliol 25, 2019 | 23:42
    No hay que ser esclavo del cuerpo, pero si cuidar la salut, no llegando a estos excesos de peso, Seguir un plan de alimentación sana, con pocas grasas y algo de ejercicio pueden reducir riesgos asociados al sobrepeso, problemas cardiovasculares, de colesterol, diabetes etc.
  3. Icona del comentari de: Anònim a juliol 29, 2020 | 16:39
    Anònim juliol 29, 2020 | 16:39
    Siempre está el que tiene que hablar del riesgo para la salud... tampoco es sano estar demasiado delgado, ni fumar, ni beber, ni tomar el sol, ni comer comida procesada, ni dormir poco... pero solo hablamos de salud cuando sale una gorda en la foto!! Qué pesados sois! Y gordofóbicos también!! Qué pasa? Que si estás gorda y vas a la playa sin complejos estás haciendo apología de la obesidad?? NO!!
  4. Icona del comentari de: miriam matute a juliol 29, 2020 | 19:40
    miriam matute juliol 29, 2020 | 19:40
    Em sembla que aquestes fotografies nomes son promocio de la marca de roba de bany...no pas desacomplexar la.dona...perque he vist les aixelles molt ben depilades..igual que engonals i cames...aixo tambe acomplexa a les dones...pero no als homes...quan el pel es igualment natural als dos sexes. fotos aixi es el que m esperava...srnse conplexes de tota mena..no nomes de talla
  5. Icona del comentari de: Estibaliz a juliol 30, 2020 | 15:31
    Estibaliz juliol 30, 2020 | 15:31
    Pense que no están parlant de salut a l'us sino mes be de salut mental i inclusió social, posts gaudir de salut plena i poden sobrar-te una miqueta de kg. De lo que es tracta es de tindre sentit comu i de deixar que totes les dones tingam el cos que tingam puguem tindre acces al que ens done la gana ficar-mos al nostre cos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa