Foto: La Font de Mimir


Volem recomanar una novel·la de gènere, un viatge a bord d’una nau tuneladora que fa forats de cuc perquè hi passin naus de càrrega. Ciència-ficció que gaudirà qualsevol tipus de lector, fins i tot aquells que encara no hagin llegit res del gènere.

Parlem d’El largo viaje a un pequeño planeta iracundo, de Becky Chambers (Insólita Editorial), una novel·la de personatges que tracta com, tot i les diferències de cultura i valors –fins i tot d’espècie–, es pot conviure en pau i col·laborar. Personatges rodons i evolutius que creixen en les seves cinc-centes pàgines i ens porten a través d’un llarg viatge per conèixer com la humanitat ha arribat fins aquest punt i els mons que esperen a les estrelles. No voldreu que acabi i, per sort, la seva autora ja ha escrit la segona part! Podeu llegir-ne la ressenya al nostre blog.



El llibre recomanat


Títol: El largo viaje a un pequeño planeta iracundo
Autora: Becky Chambers
Editorial: Insólita Editorial
Any d’edició: 2018


Qui el recomana

Llibreria: La Font de Mimir
Adreça: carrer Costa i Cuxart, 5 (Barcelona)
Qui la cuida: Carles Ramón i Isabel del Río





L’ànima de la llibreria

Som una llibreria de barri amb la vocació de servir i treballar amb la gent i les entitats –biblioteques, centres cívic i escoles–, per això fem un munt d’activitats, des del club de lectura fins a les xerrades temàtiques i amb autors.

El nostre fons és generalista, precisament perquè tenim el que els nostres lectors demanen, però cuidem molt la nostra secció infantil-juvenil, així com la de gènere –ciència-ficció, terror, bizarro i fantasia–, de la qual en som molt fans.

Transmetre el gust per la lectura és una feina que ens prenem molt seriosament i, per aquest motiu, fem contes i activitats amb els nens els caps de setmana, el Ves amb conte! –en què som els llibreters qui expliquem les històries– tots els dimarts a la tarda, i col·laborem amb el barri amb activitats com les xerrades i tallers del Comerç i les escoles. També apostem pels jocs de taula com a eina d’esbarjo i educativa, per reforçar llaços familiars i, fins i tot, per motivar la lectura i la creativitat!

L’objectiu final és fer de la llibreria un punt de trobada entre els llibres i els lectors, petits i grans.

Foto: La Font de Mimir

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa