Foto: Llibreria Ça Trencada


El llibre que recomano és Y llovieron pájaros de Jocelyne Saucier, de l’editorial Minúscula. És la història de tres homes grans que han decidit viure retirats del món i en plena naturalesa enmig dels boscos del Canadà. Però tot canvia el dia que una fotògrafa arriba al seu amagatall. Una història tendra, d’amistat, de segones oportunitats, d’amor, de la mort i de la llibertat, de la llibertat individual de triar com vols viure i com vols morir. És un d’aquells bons llibres que pot arribar a passar desapercebut enmig de l’allau de novetats que hi ha cada mes.




El llibre recomanat

Títol:
Y llovieron pájaros
Autora: Jocelyn Saucier
Editorial: Minúscula
Any d’edició: 2018

Qui el recomana

Llibreria:
Llibreria Ça trencada
Adreça: Roig i Jalpí, 10, Blanes
Qui la cuida: Xavier Ros Miralpeix








L’ànima de la llibreria

Ara fa tres anys vam començar aquesta aventura i dic vam perquè, tot i que, qui està al capdavant de la llibreria soc jo, hi he arrossegat les tres persones amb qui comparteixo la meva vida. Tenim una petita llibreria on posem un especial èmfasi en la zona infantil, seleccionant amb molta cura tot el que volem tenir. La part adulta és més literària, amb petits racons per la poesia, l’assaig i llibres de cuina…

A partir de les diferents activitats que fem, hem creat una petita xarxa al voltant de la llibreria en què el tret més singular i que més ens agrada és l’heterogènia de les edats de la gent que hi participa. Com a llibreter, el fet de trobar petites joies, recomanar-les i que després torni el client i et digui que ha estat un encert, que ha gaudit d’allò més… això no té preu. Sabem que no és un negoci fàcil, però és el que ens agrada fer i ens fa feliços.

Foto: Llibreria Ça Trencada

Vols que la teva llibreria aparegui en aquesta secció? Envia’ns un mail a [email protected] i t’informarem del procediment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa