Propostes

Postes de sol amb gust

24 terrasses d'hotels i restaurants barcelonins ofereixen dues tapes i una cervesa Inedit de Damm

| 27/07/2018 a les 09:43h
Especial: Propostes
Arxivat a: Finestres, propostes

Foto: Estrella Damm. Hotel Casa Fuster.


Vols gaudir de l'estiu amb vistes d'ocell? Als Vespre's Inèdits, fins al 5 d’agost (de 18:00 a 21:00), podràs veure com cau el sol des de 24 terrasses d'hotels i restaurants de Barcelona, mentre acompanyes aquest moment amb dues tapes (especials i singulars a cada lloc) i una cervesa Inedit de Damm. El preu? 9 euros. 

Les terrasses on podem viure aquesta proposta són les del Gallery Hotel, Gran Hotel Havana, H10 Casa Mimosa, H10 Madison (la terrassa del Gòtic), H10 Metropolitan, Hotel América Barcelona
, Hotel Barcelona Princess
, Hotel Casa Fuster, Hotel España (terrassa Alaire Ramblas), Hotel Granvía, Hotel Indigo (DOQ Restaurant & Cocktail Bar), Hotel Jazz
, Hotel Midmost
, Hotel Murmuro
, Hotel Negresco Princess
, Hotel Ohla Barcelona (RoofTop Ohla Barcelona), Hotel Pestana Arena Barcelona, Hotel Pulitzer, Hotel SB Diagonal Zero, Hotel SB Glow
, Hotel SB Icaria Barcelona, Hotel Yurbban, Hotel Wi i Marea Baja. Fem un recorregut visual per alguns dels plats que ens hi esperen:
 

 

A l’Hotel Ohla Barcelona, de la mà de Martín Rodríguez, podrem tastar una mousse de salmó marinat i alga nori cruixent i milfulles de cansalada confitada, trufa d’estiu i fruita seca.

Foto: Estrella Damm

 


A la platja, a Bravo 24, de l’hotel W, trobarem la proposta gastronòmica de Carles Abellán i la seva ostra de Normandia amb salsa thai, així com d’una amanida de Barcelona.

Foto: Estrella Damm

 


A l’Hotel Negresco Princess, a l’Eixample, Jon Garcia ha preparat una microamanida exòtica de gambes amb llima, alvocat, mango, fruits vermells, crudités i vinagreta amb fruita de la passió, i un fals ravioli farcit de remolatxa, mozzarella de búfala i nous, amb emulsió de vinagre de Mòdena i pesto de menta.

Foto: Estrella Damm

 

  
Totes aquestes tapes estaran acompanyades d'una cervesa Inedit, que va ser creada el 2008 pels mestres cervesers de Damm, Ferran Adrià i l’equip de sommeliers d’elBulli. És una barreja de dues cerveses –de malt d’ordi tradicional i de blat–, aromatitzada amb llúpol, coriandre, pell de taronja i regalèssia. Una beguda d'alta intensitat que, acompanyada d'aquests àpats i d'aquesta experiència entre terrats, donarà una mica més de gust als nostres estius.

Foto: Estrella Damm. Hotel Casa Fuster.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Helena Tornero dirigeix «El futur», a la Sala Tallers del TNC
Imatge il·lustrativa
El Museu de la Vida Rural dedica una jornada a l'ecologisme
Imatge il·lustrativa
El Macba proposa una jornada plena d'activitats familiars
Imatge il·lustrativa
El Macba dedica una exposició monogràfica a l'artista barceloní
Imatge il·lustrativa
El festival Kosmopolis reunirà més de 130 autors en la seva desena edició
Imatge il·lustrativa
Una animació mostra l'amor que fa mal
Imatge il·lustrativa
14 propostes per gaudir de «La Quinzena metropolitana de dansa»
Imatge il·lustrativa
El nazisme sobreviu al Teatre Lliure amb l'obra «Davant la jubilació», de Thomas Bernhard