Foto: Estrella Damm. Hotel Casa Fuster.


Vols gaudir de l’estiu amb vistes d’ocell? Als Vespre’s Inèdits, fins al 5 d’agost (de 18:00 a 21:00), podràs veure com cau el sol des de 24 terrasses d’hotels i restaurants de Barcelona, mentre acompanyes aquest moment amb dues tapes (especials i singulars a cada lloc) i una cervesa Inedit de Damm. El preu? 9 euros. 

Les terrasses on podem viure aquesta proposta són les del Gallery Hotel, Gran Hotel Havana, H10 Casa Mimosa, H10 Madison (la terrassa del Gòtic), H10 Metropolitan, Hotel América Barcelona
, Hotel Barcelona Princess
, Hotel Casa Fuster, Hotel España (terrassa Alaire Ramblas), Hotel Granvía, Hotel Indigo (DOQ Restaurant & Cocktail Bar), Hotel Jazz
, Hotel Midmost
, Hotel Murmuro
, Hotel Negresco Princess
, Hotel Ohla Barcelona (RoofTop Ohla Barcelona), Hotel Pestana Arena Barcelona, Hotel Pulitzer, Hotel SB Diagonal Zero, Hotel SB Glow
, Hotel SB Icaria Barcelona, Hotel Yurbban, Hotel Wi i Marea Baja. Fem un recorregut visual per alguns dels plats que ens hi esperen:
 

A l’Hotel Ohla Barcelona, de la mà de Martín Rodríguez, podrem tastar una mousse de salmó marinat i alga nori cruixent i milfulles de cansalada confitada, trufa d’estiu i fruita seca.

Foto: Estrella Damm


A la platja, a Bravo 24, de l’hotel W, trobarem la proposta gastronòmica de Carles Abellán i la seva ostra de Normandia amb salsa thai, així com d’una amanida de Barcelona.

Foto: Estrella Damm


A l’Hotel Negresco Princess, a l’Eixample, Jon Garcia ha preparat una microamanida exòtica de gambes amb llima, alvocat, mango, fruits vermells, crudités i vinagreta amb fruita de la passió, i un fals ravioli farcit de remolatxa, mozzarella de búfala i nous, amb emulsió de vinagre de Mòdena i pesto de menta.

Foto: Estrella Damm

  
Totes aquestes tapes estaran acompanyades d’una cervesa Inedit, que va ser creada el 2008 pels mestres cervesers de Damm, Ferran Adrià i l’equip de sommeliers d’elBulli. És una barreja de dues cerveses –de malt d’ordi tradicional i de blat–, aromatitzada amb llúpol, coriandre, pell de taronja i regalèssia. Una beguda d’alta intensitat que, acompanyada d’aquests àpats i d’aquesta experiència entre terrats, donarà una mica més de gust als nostres estius.

Foto: Estrella Damm. Hotel Casa Fuster.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa