Foto: Museu Vida Rural


Catorze recomana les activitats d’estiu del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí que, després de la festa major, ofereix, d’una banda, un taller de pintura a l’hort i, de l’altra, una visita guiada a l’exposició temporal The Dust Bowl. Quan la natura es rebel·la.

L’artista Loredana Talpos farà un taller de dibuix i pintura el divendres 3 d’agost al voltant de les plantes, fruits, carros i altres elements que es troben a l’hort del museu, amb l’objectiu d’iniciar els alumnes en la utilització d’elements propis del llenguatge plàstic i mitjans d’expressió artística.

El dissabte 4 d’agost, el comissari de l’exposició The Dust Bowl. Quan la natura es rebel·la, Àlex Rebollo, oferirà una visita guiada a la mostra. Dust Bowl és el nom de la catàstrofe ecològica i humanitària que va tenir lloc als Estats Units durant els anys 30, i que va provocar la migració forçosa de milers de famílies del centre a l’oest del país. Aquest cas és paradigmàtic de les conseqüències que pot tenir un abús continuat de la natura per part de l’home i serveix per explicar els efectes del canvi climàtic.

Què: Taller de pintura i visita guiada a l’exposició The Dust Bowl. Quan la natura es rebel·la.
On: Museu de la Vida Rural (L’Espluga de Francolí).
Quan: 3 i 4 d’agost de 2018.

Més informació.

Mare migrant. Foto: Dorothea Lange. 1936. Biblioteca del Congrés dels EUA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa