Foto: Estrella Damm


A la vora de la mar… hi ha un escenari! Arriben les festes de la Mercè de Barcelona i un any més, ja és la seva cinquena edició, Estrella Damm ofereix dues nits de música als Concerts de la Mercè d’Estrella Damm. Sis propostes musicals diverses i de qualitat per les dues nits, dissabte i diumenge, del cap de setmana del 22 i 23 de setembre. Descobrim quins seran els grups que actuaran a la platja del Bogatell de la millor manera, escoltant-los.


Dissabte 22 de setembre

La iaia, a les 21:30
Després d’un silenci de tres anys, la banda d’Ernest Crusats, Jordi Casadesús i Jordi Torrents ha tornat amb el seu indie-folk al seu quart disc d’estudi, Tornar a ser u.



Love of Lesbian, a les 23:30
El grup de Santi Balmes celebra aquest any el seu 20è aniversari sobre els escenaris amb vuit discos publicats plens de melodies pop.



Fundación Tony Manero, a la 1:30
Els seus èxits anteriors i les cançons del seu darrer disc, Lugares comunes, ens faran ballar a ritme de disco en l’horari més canalla.



Diumenge 23 de setembre

Doctor Prats, a les 21:00
Pop, rock, ska, electroswing, dubstep… la de Doctor Prats és una recepta eclèctica i plena d’energia.



Els Catarres, a les 23:00
Fins que arribi l’alba és la darrera proposta del grup d’Èric Vergés, Jan Riera Prats i Roser Cruells, amb el seu estil pop-folk, un lleuger toc electrònic i la mateixa vitalitat que els ha situat al mapa sonor del país.



Gertrudis, a la 1:00
Rumba agermanada amb reggae, cúmbia i altres sons del món és la proposta del grup de la Garriga. Abans de tancar-se per preparar un nou disc, faran l’últim ball a la platja del Bogatell.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa