Catorze recomana el curs Un segle breu. Poètiques i polítiques des de 1929 fins avui sobre l’exposició Un segle breu: Col·lecció Macba, que tindrà lloc del 15 d’octubre al 19 de novembre.

L’objectiu d’aquest curs és aprofundir en la nova disposició de la col·lecció i, a més, posar el focus en alguns assumptes específics de l’exposició i d’aquesta manera ampliar la visió sobre els moments destacats de cada període. Us podeu inscriure aquí a totes les sessions. També és possible d’inscriure’s a sessions soltes si hi ha places disponibles.

El curs està estructurat en 6 sessions dedicades a algunes de les qüestions clau que contempla l’exposició Un segle breu: la tensió entre utopia i crisi pròpia del segle XX: la posició de Barcelona en l’entramat europeu de la modernitat, el desenvolupament de les avantguardes entre els anys de la República i els pactes de 1959, la reinvenció de l’espai domèstic en el franquisme, l’art com a propaganda i l’acció entorn de la dècada dels seixanta, els feminismes en el context de l’Estat espanyol durant els anys setanta, la crisi de la sida i el seu impacte en l’art i la celebració del V Centenari el 1992 i el seu impacte en la teoria i la pràctica artístiques del moment.

Què: Curs sobre l’exposició Un segle breu. Poètiques i polítiques des de 1929 fins avui.
On: Auditori Meier del Macba (Plaça dels Àngels, 1, Barcelona).
Quan: a partir del 15 d’octubre fins al 19 de novembre.

Més informació.

Guerrilla Girls (Grup d’artistes), Tinta impresa sobre paper 27,3 x 71,1 cm.
Col·lecció MACBA. Consorci MACBA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa