Sortegem una entrada doble per a la funció del diumenge 11 de novembre de 2018 a les 12h del musical Un cau de mil secrets, que es representa a l’Auditori de la Pedrera. Si hi voleu participar, envieu-nos un mail abans del 5 de novembre a [email protected]. Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.

Un cau de mil secrets és un espectacle escrit i musicat especialment per ser representat a l’Auditori de la Pedrera. La història i les cançons inspirades en l’obra de Gaudí portaran petits i grans a viure una experiència fantàstica a la Casa Milà, que ens farà anar i venir de l’actualitat a la Barcelona de principis del segle XX. La bellesa del nostre patrimoni ens conduirà a observar les coses per poder anar més enllà de les aparences i aprofundir en aspectes com el respecte a la diferència, madurar en responsabilitat i, sobretot, fer-ho desenfadadament a través de la música.

Es tracta d’un musical de butxaca dirigit a tots els públics, produït per Fundació Catalunya-La Pedrera i creat i escrit per Piti Español amb la música de Joan Vives, interpretat pels cantants-actors d’El Musical Més Petit. Els protagonistes d’aquest musical són el fil conductor de la història; a més d’actuar, canten acompanyats de música en directe inspirada en l’obra de Gaudí. Quatre actors i un músic interpretaran els sis personatges de l’obra, que tot i que està pensada per a un públic familiar, per la seva qualitat musical i de llibret, és recomanable per a qualsevol públic amant dels musicals.



Un cau de mil secrets

Autors: Piti Espanyol i Joan Vives.
Repartiment: Jan Buxaderas, Javi Vélez, Maria Codony i Laura Font.
Pianistes: Marta Muñoz i Marc Font.

Edat recomanada: a partir de 6 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa