Foto: Sweet Books


El llibre que recomanem és El vigilant en el camp de sègol (Edicions 62), de J.D. Salinger, una novel·la molt més moderna del que sembla, on no hi ha trama pròpiament dita, sinó una sèrie d’episodis en la vida cada cop més complicada i sense sentit ni objectiu de Holden Caulfield, un adolescent que ho té tot però que no sap què vol; i si algú que estigui llegint això no se sent identificat amb aquesta descripció, que ens ho faci saber, si us plau.

És un dels llibres més optimistes que hem llegit mai, tot i que molta gent ens ha dit que el troba depriment; segurament és les dues coses alhora, igual que l’adolescència. O la vida. O tot.





El llibre recomanat

Títol: El vigilant en el camp de sègol.
Autor: J. D. Salinger.
Editorial: Edicions 62.


Qui el recomana

Llibreria: Sweet Books.
Adreça: carrer de les Ferreries Velles, 14, Girona.
Qui la cuida: Olga Vila i Ernest Riera.






L’ànima de la llibreria

Sweet Books és una llibreria de segona mà que va obrir el desembre del 2013, i que vol recuperar tota mena de títols que han caigut dels catàlegs de les editorials i rescatar edicions que són un plaer per als sentits. Les nostres intencions són mantenir a l’abast llibres que no han de desaparèixer mai dels prestatges, a preus més que raonables, i oferir descobriments tan insòlits com sigui possible als malalts dels llibres.

Tots dos, Olga i Ernest, vam ser llibreters de joves, i ens vam adonar que també ho volíem ser de grans. I la llibreria que vam voler obrir és la nostra versió particular de les llibreries de vell de la Vella Europa, la mena de llibreria que ens agradaria trobar i on ens passaria el temps volant.

Foto: Sweet Books

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa