Provar els millors plats de Mèxic, Perú, Veneçuela, Brasil, El Salvador i Argentina sense moure’t de Barcelona és possible. Fins al 2 de desembre la ruta gastronòmica Malquerida & Food ofereix un recorregut per catorze restaurants de cuina llatina que podem trobar a la ciutat. Un viatge maridat amb Malquerida, la cervesa roja fresca feta pels mestres cervesers de Damm i pels germans Ferran i Albert Adrià. Pensada per acompanyar els sabors picants i intensos de la cuina llatina, està elaborada amb flor de Jamaica, taronja, malta d’ordi, blat i blat de moro. Tastem amb els ulls catorze tapes que hi podem trobar.



Cuina veneçolana

1. Arepamundi aposta per l’Arepa anaconda, farcida de pollastre, bacó, gouda, cheddar, ceba caramel·litzada, ou, salsa barbacoa i alvocat.


2. A Taguara Arepería proposen l’Arepa pabellón, el plat nacional veneçolà amb carn desfilada, mongetes negres i plàtan mascle.

El Salvador

3. La Querida, amb cuina d’El Salvador, ens serveix les seves Pupusas salvadoreñas en versió vegetariana, farcides de carbassó i formatge, o de chicharrón.


Italoargentí

4. La Tavernicola reinterpreta els chorizos criollos amb els Chorizos a la Pomarola, en aquesta versió, cuits i amb patates i salsa pomerola.



Mèxic

5. Al Malpaso recorren la geografia mexicana amb la degustació del Taco Pastor, la gordita de pollastre amb mole i la quesadilla de gambetes.


6. A Margarita Blue reinterpreten la versió dels tomàquets verds fregits amb formatge feta i guacamole.



7. El Mexcla proposa els seus bunyols de flor de Jamaica amb formatge de cabra i chipotle.



8. La taqueria mexicana Niño Viejo, amb la Torta tres cerditos, farcida amb papada, puré d’alvocat i maionesa de mojo vermell.



9. La Monroe aposta pel Mole poblano acompanyat d’arròs mexicà i plàtan mascle.



10. A l’Oaxaca trobarem els Tacos cochinita pibil de porc adobat amb achiote.


11. El brasiler Rio D.O.C proposa la seva Tapioca de Carn Seca, una crep farcida de vedella, sofregit i formatge coalho.


Perú

12. El Toma Ya Street Food presenta el Cebiche ahumado de piquillo, substituint la llet de tigre d’ají amarillo per llet de tigre de piquillos fumats al wok.


13. El Totora fa el seu Cebiche criollo de Corbina amb llet de tigre d’ají amarillo, chicharrón de calamar i puré de camote.



14. Yakumanka aposta pel Cebiche mix de pesca del dia amb llagostins, musclos i llet de tigre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa