Catorze recomana

La bondat impossible

Oriol Broggi dirigeix «La bona persona de Sezuan», de Bertolt Brecht, a la Sala Gran del TNC

| 28/01/2019 a les 10:19h
Especial: Catorze recomana
Arxivat a: General, Catorze recomana, proposta, recomanacions, teatre, Teatre Nacional de Catalunya

Foto: David Ruano | TNC


Catorze recomana l'obra La bona persona de Sezuan, de Bertolt Brecht, que dirigeix Oriol Broggi a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya del 31 de gener al 17 de març de 2019.

La jove Xen Te acull a casa seva tres déus que visiten una Xina imaginària a la cerca d'una bona persona. La noia, en recompensa, és premiada amb una petita fortuna a condició que visqui bondadosament, pel que abandona la prostitució per obrir un estanc. La misèria en què viuen els seus veïns, però, dificulta que pugui complir el mandat dels déus. Clara Segura i Joan Carreras protagonitzen aquesta obra emblemàtica del teatre èpic amb què Brecht planteja una reflexió incòmoda: quins són els límits de les bones intencions? 

Què: La bona persona de Sezuan.
On: a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya.
Quan: del 31 de gener al 17 de març de 2019.

Més informació.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
La cantautora inaugura el cicle de concerts «Som aquí» a la sala Luz de Gas
Imatge il·lustrativa
El Barcelona Districte Cultural porta 44 espectacles a 29 equipaments de la ciutat
Imatge il·lustrativa
El CaixaForum programa un concert del duet integrat per Diego Galaz i Jorge Arribas
Imatge il·lustrativa
La Filmoteca de Catalunya dedica un cicle i una exposició a l'actriu
Imatge il·lustrativa
14 reflexions de l'actor, que defensava «la lluita per la nostra república, del cinema o del que sigui»
Imatge il·lustrativa
Els ballarins interpreten l'escena del balcó del ballet de Prokòfiev
Imatge il·lustrativa
Un vídeo mostra de quina manera el racisme entra dins dels nostres ulls
Imatge il·lustrativa
Estrella Damm presenta una campanya per donar suport al món de la gastronomia