Foto: Miriam Andreuenca


Tot i que l’estiu encara és lluny, fa de bon imaginar. I una bona manera d’espolsar-nos el fred és començant a saber, amb més precisió, què ens hi espera. Entre totes les propostes, n’hi ha una que es vesteix d’aniversari: el Canet Rock, que celebra enguany deu anys de vida (quatre de l’edició dels anys setanta més les sis que ha anat sumant des del 2014). I ho fa fent d’aparador de molts dels artistes que corren pels auriculars i els altaveus de joves i no tan joves. I, per aquesta ocasió, editant el primer disc del festival (sortirà a finals de març), els beneficis del qual es destinaran a causes socials a través de la Fundació Esperanzah. Viatgem al 6 de juliol per conèixer (gràcies a l’acte fet a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm) quins són els grups que sonaran al Pla d’en Sala de Canet de mar (les entrades ja estan exhaurides).

La Pegatina
Per aquest grup el més important és passar-ho bé i, sobretot, fer-ho passar bé. A la seva gira La fiesta más grande tour presentaran els temes del seu darrer treball, Ahora o nunca.



Els Catarres
Allà on van omplen i han fet una nova manera d’entendre la festa i la diversió. Aterraran al Canet Rock després de mostrar per Europa el seu últim treball, Tots els meus principis.



Oques Grasses
Arriben amb nou disc, Fans del sol, després d’un parèntesi que els ha carregat d’energia. Es defineixen com un grup de reggae casolà, però cultiven tots els estils.



Roba Estesa
Oferiran el que anomenen folk calentó. El grup de Tarragona, compromès en cada cançó amb la lluita feminista, farà sonar el seu disc Desglaç.



Zoo
El col·lectiu de Gandia torna per descarregar el seu espectacle d’alt voltatge. Aquesta serà una de les dates seleccionades abans d’aturar motors el 2020 per gravar nou disc.



Els Pets
Amb el seu nou disc, Som, i amb més de trenta anys de carrera, el grup de Constantí combinarà les seves noves cançons amb els seus clàssics de sempre.



La Casa Azul
El grup liderat per Guille Milkyway farà sonar el seu darrer disc, La gran esfera.



Suu
La seva faceta com a instagramer l’ha fet popular entre les generacions més joves. El 2018 ha tret el seu primer disc, Natural, en què mostra l’espontaneïtat que la caracteritza.



Xavi Sarrià i el Cor de la Fera
Després de la separació d’Obrint Pas, des de la tardor del 2017, Xavi Sarrià lidera en directe El Cor de la Fera, una potent banda elèctrica que crema els escenaris amb el mix marca de la casa: ska, reggae, rock i altes dosis de compromís popular.



Ju
L’osonenca és una de les noves veus que debutarà al Canet Rock. Ho farà amb moltes ganes de presentar-nos el seu segon disc, Bandera blanca.



Itaca Band
Després d’un centenar de concerts amb el seu últim treball, aquest 2019, Itaca Band presentarà nou disc i nova gira.



Buhos
La banda de Calafell ens durà la seva música festiva, de tonada volcànica i explosiva.



Elèctrica Dharma
L’única banda de tot el cartell que coneix l’esperit amb què va néixer el festival. Si als anys 70 ja omplien el Pla d’en Sala de música i festa, aquest any ho faran de nou amb el seu disc, Flamarades.



Miquel del Roig
No hi ha artista al país que sàpiga interpretar més papers musicals que ell. Un clàssic de Canet Rock per amenitzar la vetllada entre grup i grup.



Doctor Prats
Amb només quatre anys ja tenen tres àlbums al mercat. Capaços de barrejar estils tan diversos com el pop, la cumbia, el reggae, l’ska, el rock, l’electroswing o el dubstep, han fet més de 250 concerts arreu del món. Tancaran el festival i veurem sortir el sol al ritme de la seva música.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa