La Casa de la Carlota


L’educació és molt més que el que queda tancat en les quatre parets d’una aula d’escola o dins de casa: els esplais, agrupaments, caus, casals, ludoteques hi tenen un paper clau. Des del diàleg i l’experimentació, participen i s’integren en els barris i comunitats, per fomentar valors com la justícia, la igualtat, la cohesió social i l’esperit crític, i tot a través del joc, la natura, la música amb passió i en la majoria de casos des del voluntariat.

Aquesta tasca tan important per als nostres infants i joves s’ha de veure encoratjada i reconeguda, i és per això que la Fundació Carulla impulsa, bianualment, els Premis d’Educació en el Lleure per ajudar a millorar els projectes de transformació social que sorgeixen d’aquest àmbit. La convocatòria està oberta fins al 29 de març de 2019 i s’hi poden presentar projectes que encara no hagin estat realitzats presentats conjuntament per un o més monitors i per l’entitat de base d’educació en el lleure que es responsabilitzi de realitzar-lo. Podeu consultar les bases completes, però us en fem cinc cèntims.

Premi d’Estímul a projectes d’una entitat de lleure educatiu

Tres premis dotats amb fins a 2000€ i assessorament i mentoria per a projectes que donin resposta a una necessitat del barri o comunitat que situïn l’aprenentatge dels infants i els joves al centre i fomentin la participació del seu entorn i comunitat.

Premi Trajectòria, amb la Direcció General de Joventut

L’educació en el lleure té una llarga tradició a Catalunya i és a les entitats amb història i trajectòria destacada en la voluntat de transformar la societat que es dedica el Premi Trajectòria. Cada membre del jurat de la Fundació Carulla proposa dues candidatures i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya decideix l’entitat guardonada amb 4000€ que serviran per contribuir a fer que els seus projectes continuïn endavant.

La Casa de la Carlota

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa