Foto: Tristán Pérez-Martín / Flic Festival


Catorze recomana el FLIC, el festival de literatura i arts infantil i juvenil que, sota el títol Paisatges literaris, arriba a la novena edició de l’11 de febrer al 23 de març de 2019 en diversos espais culturals de referència de Barcelona.

El FLIC Festival aborda la creació literària des de diversos flancs, posant èmfasi en l’encreuament de disciplines artístiques com el teatre, la dansa, el cinema i el joc. El festival proposa activitats ben diferents per promoure la creació entre els més petits en l’entorn escolar i també el familiar, sense oblidar els professionals.

Propostes escolars, de l’11 de febrer al 13 de març.
El FLIC proposa a escoles i instituts activitats i tallers de creació especialment pensats per a cada cicle educatiu i perquè l’entorn escolar pugui adquirir noves perspectives i metodologies per continuar aplicant a l’aula.

Propostes familiars, del 2 al 23 de març.
El FLIC convoca les famílies a conèixer de primera mà una programació que engloba diferents llenguatges (performances, propostes de joc, cinema, música, teatre, contes, dansa i tallers) en diversos espais: fira de creació literària al Museu del Disseny, el procés creatiu de dos artistes al Macba, propostes de joc i literatura al MNAC amb espectacles a càrrec de Brodas Bros i la companyia Exhibeat i conferències i taules rodones per al públic adult amb creadors com Ricardo Cavolo i Emily Hughes, autora del cartell del festival. Una amplíssima programació d’activitats lligades a la creació que podeu consultar aquí.



Propostes professionals, del 15 al 17 de març.
El Mercat de l’edició és un lloc de trobada entre creadors i agents, editorials i empreses, un espai pensat per afavorir els contactes professionals. Una altra de les propostes per a professionals de l’edició d’enguany del FLIC Festival són els contactes amb convidats de l’àmbit internacional, com l’il·lustradora Emily Hughes, en una sèrie d’esmorzars col·loqui.



Què: FLIC festival, festival de literatura i arts infantil i juvenil.
On: diversos espais culturals de Barcelona.
Quan: de l’11 de febrer al 23 de març de 2019.

Més informació.

Cartell: Emily Hughes / Flic Festival

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa