Per vuitè any consecutiu, la Fundació Catalunya-La Pedrera ens convida a la Festa Pallasso!, homenatge a Joan Busquets. Serà el diumenge 3 de març, des de les 11:00 fins a les 19:00, quan diversos racons de l’edifici de Gaudí s’ompliran de jocs, espectacles, tallers i, sobretot, de somriures i màgia. Podeu reservar els tiquets aquí. Recordem Joan Busquets (Barcelona, 1956 – 2010), pallasso, director teatral i cofundador de la Companyia Ínfima La Puça, i passegem entre les propostes que trobarem en aquestes jornades.


Espectacles:

Minuts, a les 12:30 i a les 18:00.
El pallasso Marcel Gros construeix un vehicle imaginari per anar a la recerca d’un món minúscul, divers i divertit. Jugar a imaginar arbres, animals i curiosos personatges. Cada escena és tractada com un petit conte i cada detall té la importància que s’ha de donar a les petites coses.

Wet Floor, a les 11:15, 13:45, 15:45 i 17:00.
L’espectacle de Cris-is ofereix una comèdia hilarant que gira entorn l’empresa de serveis WEETFLOR amb més de 30 anys d’experiència deixant els escenaris en condicions. Tot ha d’estar net i polit abans que arribin els artistes. Però les circumstàncies es torcen i la paciència de l’espectador es posarà a prova.


Petit o gran, a les 12:00, 14:00, 15:00 i 16:30.
En Betu arriba a l’aula amb la seva maleta, vestit de persona “normal”. Tot jugant amb els conceptes de petit o gran, es transforma en pallasso. Un joc fet a través de cançons, màgia, titelles i bombolles.

Slow Ou, d’11:00 a 19:00.
Cada cop que plou, són mol·luscs gastròpodes, els quatre tentacles es desperten de forma intuïtiva, es veuen obligats a seguir el seu instint, i no els queda més remei que emprendre el viatge arrossegant la conquilla. En aquest espectacle d’animació de Pere Hosta i Toti Tornell tots els animals que surten a l’espectacle són pura ficció… menys dos.



Tallers i jocs:

Durant tot el dia trobarem propostes com el taller de circ de la Companyia Passabarret, amb què els menuts podran fer des de trapezistes fins a caminar per damunt d’un fil, i dos tallers creatius: Posa’t la cara que més t’agrada, per crear una màscara de pallasso, i Si la bola cau fora, no estàs pas de carambola!, per decorar un got que servirà per encertar una pilota enganxada en un cordill. I pel que fa als jocs, els assistents podran gaudir dels Xics dels Xurrac, la primera colla castellera de fusta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa