Foto: Anna Nicolau.

Ja fa uns quants mesos que vaig llegir A les ciutats amagades, de la Natàlia Cerezo. És un llibre que t’acompanya, que et deixa pòsit.

Són un conjunt de quinze contes que tenen com a fil conductor aquella sensació que deixen els estius d’infantesa. L’autora aconsegueix que, com a lector, sigui fàcil identificar-se amb aquesta nostàlgia i que entre conte i conte s’escapi algun sospir. Com a lectora el vaig gaudir molt, i com a llibretera, no deixo de recomanar-lo.





El llibre recomanat

Títol: A les ciutats amagades.
Autor: Natàlia Cerezo.
Editorial: Rata.
Any d’edició: 2018.

Qui el recomana

Llibreria: Les Voltes.
Adreça: Plaça del Vi, 2 (Girona)
Qui la cuida: Anna Nicolau i Marta Valentí.







La llibreria

Les Voltes és una llibreria amb molta història. Va néixer l’any 1963 durant el franquisme com a punt de resistència i defensa de la llengua i la cultura catalanes, per això només venem llibres en català i col·laborem amb entitats i associacions que treballen amb aquest objectiu.

Vaig arribar-hi just fa uns mesos i ha estat un luxe poder-ho fer. Venia d’una llibreria amb un format molt diferent, molt menys especialitzat i aquí he trobat l’oportunitat de donar sortida a la inquietud que molts amants de la literatura tenim: recomanar i vendre llibres és un plaer i poder-ho convertir en ofici, un privilegi.

Foto: Llibreria Les Voltes



Si et dediques a aquest ofici i vols formar part de la nostra secció
La llibreria llegeix, escriu-nos a [email protected] i ens posarem en contacte amb tu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa