Foto: Laura Galve


Recomano el llibre El món d’ahir, de Stefan Zweig. Aquest llibre em fascina. Es desenvolupa a l’Europa d’abans de la Primera Guerra Mundial, durant la Primera Guerra Mundial i fins a la Segona Guerra Mundial.

És la història d’un vienès jueu adinerat, molt culte, que coneix a diferents persones d’Europa que es dediquen al món de la música, la literatura, la poesia, el teatre… És un llibre on es pot veure com al protagonista no li agraden els nacionalismes perquè és molt europeista i no troba cap motiu per no llegir autors d’un altre país. És una història emocionant i tràgica.

Enrique Merino.





El llibre recomanat

Títol: El món d’ahir.
Autor: Stefan Zweig.
Traductor: J. Fontcuberta.
Editorial: Quaderns Crema.
Any d’edició: 2001.

Qui el recomana

Llibreria: Llibreria Medios.
Adreça: Carrer Valldonzella, 7 (Barcelona).
Qui la cuida: Enrique Merino, Rosario García i Rosa Alarcón.





La llibreria

Vam començar a principis de 1996 tres companys que ja veníem d’una altra llibreria que finalment va desaparèixer, de manera que vam decidir muntar una nova, la Llibreria Medios. La nostra llibreria és en general, sobre mitjans de comunicació audiovisuals, però també tenim seccions de premsa, ràdio, televisió, publicitat, relacions públiques, màrqueting, disseny gràfic i la més gran que tenim és de cinema.

A més, oferim llibres sobre estudis culturals, ortografia i pel que fa a la literatura, tenim per exemple, assajos que recomanen a les facultats com la Universitat Ramon Llull que està al costat.

Ens dirigim als professors de comunicació, professionals d’aquest sector i sobretot als alumnes. I quan vam començar, que La Vanguardia estava a carrer Tallers, ens venien periodistes per buscar les novetats.

Rosario García.

Foto: Laura Galve


Si et dediques a aquest ofici i vols formar part de la nostra secció La llibreria llegeix, escriu-nos a [email protected] i ens posarem en contacte amb tu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa