Foto: Elena Blanco, Maria Cardona i Alcira Padín


Caliban i la bruixa, de la Silvia Federici. A la llibreria parlem molt d’aquest llibre i no ens cansem de recomanar-lo. Una part important de la nostra comunitat lectora l’ha llegit i, a més, enguany hem fet un grup de lectura –que replicarem el curs vinent– d’aquest títol.

Pensem que Caliban i la bruixa ens pot ajudar a entendre el moment polític que vivim a escala global i quins poden ser els nostres punts forts a l’hora d’organitzar-nos i fer front a tot allò que amenaça el nostre dret a tenir vides dignes.





El llibre recomanat

Títol: Caliban i la bruixa.
Autora: Silvia Federici.
Traductora: Marta Pera Cucurell.
Editorial: Virus.
Any d’edició: 2018.

Qui el recomana

Llibreria: Llibreria Synusia.
Adreça: carrer Montserrat, 136 (Terrassa).
Qui la cuida: Elena Blanco, Maria Cardona i Alcira Padín.




La llibreria

La llibreria es troba a la part de dalt de l’Ateneu Synusia (c/ Montserrat, 136, Terrassa). Va néixer el 2011 sent, com qui diu, un petit raconet de llibres fins a anar creixent i creixent i ser el que és ara.

Synusia és una llibreria associativa que se sosté, d’una manera important, amb l’aportació i el suport de la seva comunitat de sòcies. És amb aquesta comunitat que es pensa i es construeix la llibreria de manera col·lectiva, sempre amb la mirada posada en crear un espai que afavoreixi la trobada i el pensament crític i que enforteixi el teixit local i associatiu de la ciutat. Precisament per afavorir aquest objectiu, el nostre catàleg de llibres està especialitzat en feminismes, pensament polític i literatura infantil, on la part de coeducació té especial rellevància.

Elena Blanco, Maria Cardona i Alcira Padín.

Foto: Llibreria Synusia



Si et dediques a aquest ofici i vols formar part de la nostra secció La llibreria llegeix, escriu-nos a [email protected] i ens posarem en contacte amb tu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa