Sant Jordi és la festa dels llibres i les roses, és la festa en què tothom esgarrapa temps per voltar les parades, pescar signatures. Però, què seria de les festes sense música i bon menjar? El pròxim 23 d’abril a partir de les 11.30 hores, l’Antiga Fàbrica Damm obrirà les seves portes a tots els que vulguin gaudir d’un binomi de luxe: les actuacions en directe de 30 artistes i grups amb les propostes gastronòmiques d’autor dels millors foodtrucks. A més, és clar, no hi faltaran les roses i els llibres amb finalitat solidària.

Durant tota la jornada podreu apropar-vos als vostres artistes preferits, des de Lax’n’busto, passant per Els Catarres, Obeses fins a Marialluïsa i Suu, perquè signin i us dediquin els seus treballs musicals. Podeu consultar l’horari complet del programa de signatures en aquest enllaç. L’accés al Sant Jordi Musical de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm és gratuït, però en tractar-se d’un recinte tancat, l’entrada serà limitada fins a completar l’aforament. Desgranem les actuacions musicals i signatures de discos de què podreu gaudir durant el Sant Jordi Musical.
Moll de Càrrega
Aquest espai de l’Antiga Fàbrica acollirà les actuacions d’Obeses, Ramon Mirabet, el traper Lildami, The Penguins, Oques Grasses, Sense Sal, Lax’n’Busto i Roba Estesa. Podeu consultar els horaris aquí.

Sala de Cocció
Miquel Abras, Albert Freixas, Cesk Freixas, Pau Alabajos, Donallop, les Escarteen Sisters i el pop metafísic de Marialluïsa són les propostes musicals que trobareu durant tota la jornada (aquí podeu consultar-ne els horaris) a la Sala de cocció.

Sala de Màquines
Les actuacions de The Crab Apples, Paula Valls, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Nyandú, Pavvla, Mareta Bufona i Aliena ompliran la Sala de Màquines de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de música. Consulteu els horaris al detall en aquest enllaç.
Sala de Bàscules
Un espai especial per una proposta especial: els DJ Sets de Juliana Canet, Òscar Broc, Ajo Casals, Albert Miralles i Roger Seró, la iCat Poetry Slam, Marc Isern, Miqui Puig i Dani Nel·lo. A partir de les 12 h, i en aquests horaris.

Foto: Estrella Damm


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa