Aprendre a llegir pot ser una aventura apassionant i també una manera de conèixer la nostra cultura i les nostres tradicions. La Galera ha editat els llibres Sant Jordi i el drac i La Diada de Sant Jordi, adreçats als més petits.

Sortegem un lot amb els dos llibres i n’obrim una pàgina per tastar-lo. Per participar-hi només cal que ens envieu un mail amb el títol del llibre i el vostre nom i cognom a [email protected] * (la guanyadora és Anna Lloveras).

Foto: Catorze


A Montblanc estan de pega, un drac ferotge i famolenc amenaça la comarca. Els vilatans li lliuren animals i aviram, però el drac s’ho acaba tot i li han de lliurar noies. El dia que li toca a la filla del rei, en passarà una de grossa: una cosa llegendària! La llegenda de Sant Jordi adaptada per als més petits i il·lustrada per Roser Calafell.

Roser Calafell


Olor de roses… caixes plenes de llibres… paradetes al carrer… gent comprant contes… ambient de festa… Segur que avui és Sant Jordi: la festa del llibre i la rosa! En Pep busca el seu autor preferit, perquè li signi el llibre… el trobarà entre tanta gentada?

Roser Calafell

* Les dades que ens faciliten els participants seran incorporades a la base de dades de Catorze amb la finalitat d’enviar-los per correu electrònic el nostre butlletí setmanal.





Sant Jordi i el drac


© Anna Canyelles, del text
© Roser Calafell, de les il·lustracions
© La Galera, SAU Editorial, 2019











La Diada de Sant Jordi


© Carles Sala i Vila, del text
© Roser Calafell, de les il·lustracions
© La Galera, SAU Editorial, 2019

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa