Catorze
El dia dels museus, a l’Espluga de Francolí

Foto: Fundació Carulla


Catorze recomana el Dia Internacional dels Museus que el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí celebrarà, el dissabte 18 de maig des de les 10.30 fins a la matinada, amb tot d’activitats gratuïtes que giraran al voltant de l’exposició Plàstic.

La comissària, Núria Vila, farà una visita guiada a les 12.30 i a les 20.00. A les 17.00 hi haurà un cinefòrum en què es projectarà Out of plastic, de Line Hadsbjerg. El documental explora les profunditats del mar Mediterrani i ens fa reflexionar sobre quin impacte té el plàstic en les nostres vides i en l’entorn natural, així com la necessitat de respondre a aquesta amenaça.

A les 11:30 hi haurà el taller familiar de reciclatge creatiu Donem vida al plàstic, que es farà a l’hort del museu. És un taller participatiu, a càrrec de l’Aresta Educació, en què es repassen els hàbits diaris per tal de disminuir el consum de plàstic. Els infants reutilitzaran envasos de plàstic per fer-ne torretes que serveixin de planters de verdures de temporada i proximitat, i esqueixos de plantes medicinals.

Exposició Plàstic Foto: Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí


Pel que fa a la programació familiar de tarda, a les 18.00 es representarà l’espectacle infantil Pomelo, un elefant rosa amb ulls molt oberts!, de Judit Farrés. Una obra que mostra un viatge a través d’experiències i sentiments. Les famílies també tenen a possibilitat de gaudir d’una visita dinamitzada a l’exposició Plàstic a les 19.00 i a les 21:30.

Foto: Pomelo, un elefant rosa amb ulls molt oberts!


A partir de les 18.00 hi haurà un espai gastronòmic amb food trucks, vins DO Conca de Barberà i cerveses artesanes. Durant la tarda, l’Espluga FM Ràdio oferirà un programa especial des del museu i, a la nit, Koko-jean & The Tonics ompliran aquest edifici de soul, blues i rock dels anys 50 amb un toc de funk.



Què: Activitats del Dia Internacional dels Museus.
On: Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí.
Quan: dissabte 18 de maig des de les 10.30 fins a la matinada.

Més informació.

Espai gastronòmic Foto: Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa