Catorze
La tragèdia del Mediterrani, a la universitat

Foto: Universitat de Barcelona


Catorze recomana el curs inaugural d’Els Juliols, Crisi migratòria al mediterrani, que se celebrarà el 18 de juny de 2019 des de les 9.30 fins a les 20.30, a l’Aulari Josep Carner de l’Edifici Històric de la UB.

El curs recull l’experiència tant d’organitzacions dedicades a l’activitat humanitària en suport als refugiats i exiliats de diversos països de l’Orient Mitjà, Àsia i Àfrica, com de persones migrants, posant en manifest el perill que milers de persones viuen cada dia al Mediterrani.

El programa començarà amb la Inauguració d’Els Juliols 2019 de la universitat d’estiu de la UB a càrrec del rector o vicerector, i seguirà amb el coordinador i cofundador d’Open Arms, Gerard Canals, qui parlarà sobre l’activitat de l’organització al Mediterrani. Més tard, la redactora del programa Salvados i encarregada del documental Astral sobre la crisi al mediterrani, Txell Aranda, explicarà la seva experiència amb el documental, i posteriorment la responsable d’acollida de la Fundació Solidaritat de la UB Cati Jerez, farà referència a la implicació de la universitat en la crisi migratòria dels darrers anys. I finalment, les tres últimes activitats del curs estaran protagonitzades pel relat d’un refugiat que explicarà la seva experiència; pel membre de l’associació Africaye.org Iván Navarro, que presentarà la crisi migratòria a l’Àfrica subsahariana; i per la professora del Departament de Filosofia de la Universitat de Barcelona Martha Palacio Avendaño, qui serà la responsable de conduir l’activitat (Im)migrants i refugiats, la narració de l’altre.

Què: Crisi migratòria al mediterrani, curs inaugural d’Els Juliols de la Universitat de Barcelona.
On: A l’Aulari Josep Carner de l’Edifici Històric de la UB.
Quan: El 18 de juny de 2019, des de les 9.30 fins a les 20.30

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa