L’escriptor Alessandro Baricco Foto: Fundació Catalunya – La Pedrera


Catorze recomana la trobada entre Alessandro Baricco i Elena Hevia, en el marc del cicle Converses a la Pedrera, que tindrà lloc el dilluns 3 de juny a les 19:00 a l’Auditori de la Pedrera. La conversa es farà en italià i comptarà amb servei de traducció simultània. Per accedir-hi cal adquirir l’entrada en aquest enllaç.

El cicle Converses a La Pedrera és una oportunitat per conèixer millor personalitats de primer ordre en el món de la cultura i la ciència, per aprendre a veure i analitzar el present a través de la mirada i discurs dels convidats. En aquesta ocasió, comptarà amb el novel·lista, dramaturg i periodista italià Alessandro Baricco (Torí, 1958), autor de Castelli di rabbia (premi Médicis d’autor estranger a França), Oceano mare (premi Campiello), i Seta, novel·la que li va proporcionar el reconeixement internacional. A més d’una llarga trajectòria en el periodisme literari, Baricco ha escrit guions, dirigit cinema, i ha creat programes de televisió i és l’impulsor de l’Scuola Holden, una iniciativa per formar narradors i fomentar l’estudi de les humanitats.

Baricco conversarà amb Elena Hevia (Barcelona, 1959), llicenciada en Ciències de la Informació, amb una llarga trajectòria en el periodisme cultural que actualment coordina el suplement setmanal de llibres d’El Periódico.

Què: conversa entre Alessandro Baricco i Elena Hevia.
On: a l’Auditori de La Pedrera.
Quan: dilluns 3 de juny de 2019 a les 19:00.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa